Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Wilt u
direct
contact?

Een
overlijden
melden?

Uitvaartverzorging Tilburg

Gratis
offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids?

Uitvaartverzorging Tilburg

Gratis
offerte
aanvragen?

Wilt u
direct
contact?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

5-sterren

reviews op Google

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

5-sterren reviews op Google

Bent u op zoek naar een uitvaartonderneming in regio Tilburg die de uitvaartverzorging op een persoonlijke wijze op zich kan nemen? Tom van Dijk Uitvaarten begeleidt, adviseert en ontzorgt u met liefde gedurende deze moeilijke tijd rond een overlijden in Tilburg zelf en in omliggende plaatsen als Berkel-Enschot, Udenhout, Goirle, Riel, Gilze, Rijen, Hilvarenbeek, Diessen, Moergestel, Oisterwijk en Haaren.

Lokale uitvaartverzorging met een vertrouwd gezicht

In toenemende mate geven nabestaanden de voorkeur aan een lokale, onafhankelijke uitvaartzorg dicht bij huis, zoals Tom van Dijk Uitvaarten, boven landelijke uitvaartbedrijven. Dit komt doordat wij meer persoonlijke aandacht bieden en u voor, tijdens en na de uitvaartdienst door dezelfde uitvaartverzorger begeleid wordt.

In een tijd waarin er veel beslissingen genomen en geregeld moeten worden, legt uitvaartverzorger Tom van Dijk u in alle rust uit wat de mogelijkheden op basis van uw wensen zijn. Vervolgens regelt hij dat de dag van de uitvaart zonder haperingen verloopt, zodat u zich kunt focussen op het afscheid nemen van uw dierbare.

Als u op zoek bent naar een persoonlijke uitvaartverzorging in Tilburg en omstreken, voor een begrafenis of crematie, bent u bij ons aan het goede adres om u dag en nacht bij te staan.

Tom stelt zich hier graag kort aan u voor en vertelt u meteen meer over de werkwijze van Tom van Dijk Uitvaarten.

Ritueelbegeleiding en uitvaartverzorging in Tilburg

Eén van de dingen waarin Tom van Dijk Uitvaarten zich in de regio Tilburg onderscheidt is door een eigen ritueelbegeleider te hebben: Rob van Tilburg. Rob gaat met u in gesprek over de inhoud en vorm van de uitvaartdienst die aansluit bij uw wensen en creëert aan de hand daarvan een overzichtelijk draaiboek. Door samen herinneringen op te halen en Rob te vertellen over het leven van uw dierbare, kan hij ook namens u een persoonlijk verhaal opstellen en dat tijdens de afscheidsdienst vertellen. Uiteraard wordt de tekst hiervan afgestemd op wat andere nabestaanden tijdens de dienst gaan zeggen en vooraf eerst met u doorgenomen. Daarnaast biedt Rob indien gewenst ondersteuning bij het opstellen van een passende tekst voor het gedachtenisprentje, het digitaliseren van foto’s, het selecteren van (live) muziek en het maken van fotopresentaties voor tijdens en/of na de dienst.

Kortom, wij ondersteunen en begeleiden u daar waar u wilt, met zorg, zowel voor, tijdens als na de afscheidsdienst. Wilt u bepaalde taken liever zelf doen, kan dat natuurlijk ook. Onze dienstverlening passen we volledig aan op uw behoeften.

uitvaartverzorging in tilburg
Wat families over ons zeggen

Complete begeleiding

Families die wij eerder mochten bijstaan, prijzen vaak onze toegewijde, persoonlijke en warme aanpak, gecombineerd met onze professionaliteit. Wij vinden het essentieel dat elke beslissing door u weloverwogen genomen wordt. Daarom leiden we u rustig en stap voor stap door de voorbereidingen van de uitvaartverzorging in regio Tilburg.

We nemen ruim de tijd om samen met u de uitvaartdienst te bespreken en te organiseren. Het is ook niet nodig om alle keuzes op één dag te maken. Tijdens ons eerste bezoek bespreken we de belangrijkste aspecten van de uitvaartverzorging. Binnen 24 uur daarna ontvangt u van ons een overzichtelijke samenvatting van de gemaakte keuzes, evenals een eerste kostenbegroting.

In de daaropvolgende dagen nemen we uitgebreid de overige details met u door. Om u goed geïnformeerd te houden en verrassingen te vermijden, passen we de kostenraming aan naarmate uw keuzes verder vorm krijgen. Zo blijft u altijd goed op de hoogte.

persoonlijke uitvaartverzorging tilburg

Persoonlijke uitvaartverzorging in Tilburg en omgeving

Bij Tom van Dijk Uitvaarten opereren we volledig onafhankelijk wat betreft de uitvaartverzorging in Tilburg en omstreken. We zijn niet gebonden aan overeenkomsten met uitvaartcentra of verzekeraars, waardoor u -al dan niet verzekerd- altijd bij ons terechtkunt. Daarbij bent u ook volledig vrij om zelf de locatie voor de afscheidsdienst te kiezen. Wij regelen zowel crematies bij Crematorium Tilburg, Crematorium Hilvarenbeek in Diessen of DELA Huis van Brabant in Oosterhout, als begrafenissen in Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Rijen en andere naburige dorpen. Maar ook voor begrafenissen of crematies in Waalwijk, Breda of elders kunt u ons inschakelen.

Bovendien hoeft een afscheidsdienst niet traditioneel in een kerk of crematorium plaats te vinden. Wij organiseren regelmatig diensten bij de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek, cultureel centrum Jan van Besouw in Goirle en de Druiventros in Berkel-Enschot. Tevens zien we een groeiende trend van thuisuitvaarten. Als u de door u gewenste sfeer, het verwachte aantal aanwezigen en uw budget met ons deelt, denken we graag mee over de meest passende locatie voor de uitvaart.

Bij een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar via (013) 8888 444. Ook staan wij altijd paraat om u te ondersteunen.

Soms een lastige keuze: een begrafenis of crematie?

Het is de eerste keuze om te maken: wordt het een begrafenis of crematie? Tegenwoordig kiest 65% van de mensen voor cremeren in plaats van begraven. Als het maken van deze keuze lastig voor u is, bedenk dan dat begraven nabestaanden een gedenkplek biedt, maar ook onderhoud van het graf vraagt. Natuurbegraven wint daarom als alternatief aan populariteit. Op een natuurbegraafplaats hoeft een graf namelijk niet onderhouden te worden. De nabijgelegen opties voor natuurbegraven zijn onder andere Natuurbegraafplaats De Utrecht in Esbeek (gemeente Hilvarenbeek), Natuurbegraafplaats Huis ter Heide in De Moer (gemeente Loon op Zand) en Natuurbegraafplaats De Hoevens in Alphen.

Voor velen die voor een crematie kiezen, spelen lagere kosten een doorslaggevende rol. Bovendien kunt u na een crematie de as van uw dierbare dichtbij houden of deze uitstrooien op een plek die betekenisvol is voor u of de overledene.

Het is duidelijk dat zowel begraven als cremeren hun eigen voordelen hebben. Wij regelen graag uw uitvaartverzorging in Tilburg en omgeving en staan klaar om met u mee te denken en u te helpen de uitvaart volledig naar uw wensen en die van uw dierbare vorm te geven.

uitvaartverzorging regio tilburg

"Wat kost een uitvaart?"

Omdat iedere uitvaart uniek is, kunnen de kosten aanzienlijk variëren. Hierdoor is het lastig om zomaar een vast bedrag te noemen voor de organisatie van een uitvaart. De uitgaven worden voornamelijk beïnvloed door de wensen van uw dierbare en uzelf. Als u toch een realistische eerste inschatting van de kosten wenst, nodigen wij u uit om onze korte vragenlijst in te vullen. Wij stellen dan graag een gratis en vrijblijvende offerte voor u op.

Na het melden van een overlijden komen wij indien gewenst dezelfde dag nog bij u langs. Binnen 24 uur na ons eerste gesprek ontvangt u een gedetailleerde kostenbegroting gebaseerd op de gemaakte keuzes. Deze begroting omvat onder andere de begrafenis of crematie zelf, de uitvaartkist of -urn, het rouwdrukwerk, eventuele bloemen, de locatie voor de uitvaart en condoleance, en uiteraard de begeleiding van ons als uitvaartzorg in de regio Tilburg.

In deze uitdagende tijd is onzekerheid onwenselijk. Daarom zijn wij altijd transparant en duidelijk over de kosten van de uitvaart. Wilt u vooraf al meer in detail weten wat de kosten zijn voor de gewenste invulling van de uitvaart? Dan kunt u vrijblijvend een uitvaartwensengesprek met ons inplannen. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen door en stellen we op basis daarvan een nauwkeurige begroting op. Ook kunt u eerst rustig zelf alvast eens nadenken over de uitvaart en hiervoor gratis onze uitvaartwensengids aanvragen.

Een vertrouwde uitvaartverzorging in regio Tilburg

Heeft u vragen over onze diensten, wilt u meer weten over de uitvaartmogelijkheden in de regio Tilburg of wenst u een kennismakingsgesprek met ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze uitvaartverzorging in Tilburg gaat hand in hand met het bieden van professioneel en persoonlijk advies in elke situatie. Kies voor een persoonlijk en waardevol afscheid met Tom van Dijk Uitvaarten.

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Lees ervaringen
van anderen

Tom van Dijk Uitvaarten
Onze werkwijze
Onze werkwijze 2
De uitvaart
Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart
Tom van Dijk
Tom van Dijk Uitvaarten_Tom van Dijk_Wie is Tom van Dijk