Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Wat families over ons zeggen

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Wat families over ons zeggen

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

OVER ONS  > Families over ons

Reviews en ervaringen van andere families over en met ons…

Hieronder leest u een aantal recensies van families die wij eerder hebben mogen begeleiden bij een uitvaart in Tilburg, Breda, Oosterhout en omgeving.

Heeft u zelf een ervaring met ons?

Dan nodigen we u van harte uit om ook een reactie achter te laten, via Google of op deze website.

U helpt daarmee andere families die ons nog niet persoonlijk kennen om een beter beeld te vormen van hoe wij werken en wat zij van ons kunnen verwachten. Alvast hartelijk dank!

Beoordelingen via deze website

Een mooie herinnering voor het leven

“Voor onze moeder was het geen gewone crematie. Het was echt een viering van haar leven. Met mooie herinneringen, met bloemen en foto’s en verhalen door Rob. Met een lach en een traan.

De begeleiding van Tom en Rob was fantastisch. Wij hebben dankzij hun een mooie herinnering voor het leven

Els Terpsma

22 mei 2024

Naadloze en respectvolle begeleiding

“Beste Tom,

Mede namens Annemieke veel dank voor de naadloze en respectvolle begeleiding van de uitvaart van mijn vader. 

We kijken terug op een mooi en waardevol afscheid. Goed om te zien hoe je dit op integere wijze invulling geeft. 
Nogmaals bedankt!

Hans Lemm

4 februari 2023

Een gouden duo

Een aantal maanden geleden hebben Tom en Rob de uitvaart van onze vader verzorgd. Nu een paar maanden verder kijken wij hier met een dankbaar gevoel op terug.

Rob heeft in de fijne gesprekken (met ruimte voor een traan, maar gelukkig ook een lach) met ons ideeën aangedragen, maar ook veel ruimte gelaten voor eigen inbreng. Wij wilden graag in de dienst het leven vieren zoals onze vader dat ook graag deed en dat hebben ze heel goed aangevoeld en vertaald. Wij hebben dit ook van veel aanwezigen als reactie terug ontvangen.

Dankbaar zijn wij ook voor de respectvolle wijze waarop Tom de verzorging van onze vader heeft begeleid.
Beiden heren waren ook steeds goed bereikbaar voor allerhande vragen.

De manier waarop Rob de dienst heeft begeleid is door velen gewaardeerd. Met Tom meer achter de schermen zijn Rob en Tom een gouden duo.”

Jeroen en Saskia

13 januari 2023

Als je met een overlijden te maken krijgt zou ik Tom van Dijk uitvaarten direct aanbevelen.

“Ik hoorde Tom zeggen: “ik werk vanuit mijn hart.” En dat is wat wij (mijn broers en zussen) gevoeld en ervaren hebben, toen onze moeder was overleden. Elke dag was hij er voor onze moeder, maar zeker ook voor ons de nabestaanden, en nooit gehaast. Tom had alle tijd voor ons en dacht met ons mee en kwam met ideeën.

Het voelde zo goed en fijn dat we, ondanks gemis en verdriet, toch met een glimlach en heel tevreden terug kunnen kijken op een bijzonder mooi, goed en dierbaar afscheid. En dat ook mede dankzij Tom.

Dank je wel, Tom.

Marian Kroos

24 maart 2022

Iedere keer voel ik me ook weer blij worden dat het zo’n mooi afscheid was!

“Drie maanden geleden was het afscheid van mijn man. Ik mis hem enorm en, zo zonder hem, moet ik mezelf compleet opnieuw uitvinden.

Wat ik heb, is het besef dat ik 46 jaar met de juiste man getrouwd ben geweest. En mijn herinneringen, zeker ook van de laatste dagen dat hij thuis lag in zijn eigen, met bloemen versierde slaapkamer.

Mede dankzij Tom en Rob werd het een hele mooie, harmonische periode. Tijdens Tom’s dagelijkse bezoekjes had hij oog en oor voor iedereen in het huishouden: ik, mijn zoon en zijn vrouw en zeker ook de kleine kindjes konden bij hem terecht. Rob kwam om de afscheidsviering te bespreken en hij werd overladen met onze verhalen.

Ik heb een opname van de crematie en ik zie het nog regelmatig. Voor mij een vorm om uiting te geven aan mijn verdriet en het gemis. Maar iedere keer voel ik me ook weer blij worden dat het zo’n mooi afscheid was. Dat Tom en Rob mijn man, onze sfeer en onze onderlinge relaties zo goed begrepen hebben. Het was puur zoals wij waren, mijn man en ik. Het was met een lach en een traan.

Annemiek Suijker

30 januari 2022

Alles was bespreekbaar, aan alles werd gedacht

“Zowel de uitvaart van mijn vader als van mijn moeder 3 jaar later, is door Tom begeleid en verzorgd. De herinnering hieraan is erg dierbaar.

Tom heeft vanaf het eerste tot het laatste moment aan onze zijde gestaan, met erg veel respect en betrokkenheid. Maar ook zeer adequaat en ontzorgend. Dit was voor ons erg prettig en geruststellend. Alles was bespreekbaar en aan alles werd gedacht wat je zelf op dat moment even niet meer weet of vergeet.

Een zeer waardevolle, betrokken en professionele begeleiding!!!

Candide Kassels-Sohl

25 april 2021

Zo bij de mensen betrokken

“Mijn man is overleden in december 2019. Denk er nog dikwijls aan terug.

Wat een mooie dienst hebben Tom en Rob ervan gemaakt. Zo hadden wij het nog nooit mee gemaakt. Allebei zo bij de mensen betrokken. Beter hadden we Ad dit afscheid niet kunnen geven.

Nog steeds dankbaar voor zo’n mooi afscheid van Ad!”

Thea v/d Meijs

22 april 2021

Zeer waardevol advies over de mogelijke invulling van de afscheidsdienst

“Met Tom hadden we al eerder kennis gemaakt, zowel voor het overlijden van Oma in 2015, als toen Jan, onze vader, ernstig ziek was.

Tom is enorm betrokken en geeft zeer waardevol advies over de mogelijke invulling van de afscheidsdienst. Wij hadden zelf nooit op de gekozen locatie gekomen als mogelijkheid om afscheid te nemen. Ook toen de locatie een volle agenda bleek te hebben, kwam Tom in alle rust met een passende oplossing. Wij hebben uiteindelijk het afscheid en de crematie over twee dagen verdeeld. Wij kunnen als familie zeggen dat dit echt heel bijzonder was.

Ook alle lof voor Rob als ritueelbegeleider. Wij hebben van familie, vrienden en kennissen zoveel complimenten gehad over de locatie, uitvoering, maar minstens zoveel over het spreken van Rob. Familie en vrienden hebben ons gevraagd of hij onze familie al kende voor het overlijden van mijn vader, wat niet het geval is.

Wij zijn beide heren zeer dankbaar dat wij op deze manier afscheid hebben kunnen nemen.”

Familie Westdorp

17 maart 2021

Liefdevol opgevangen en begeleid

“Respect voor Tom en zijn team!!! Toen mijn man Lion onverwachts overleed in Spanje heeft Tom heel de communicatie overgenomen en zijn we tot en met de crematie liefdevol opgevangen en begeleid. De crematie was indrukwekkend en heeft heel veel mensen geraakt.”

Marie-Thérèse Spijkers

2 maart 2021

Heeft u zelf een ervaring met ons?

Dan nodigen we ook u van harte uit om hier een reactie achter te laten. U helpt daarmee andere families die ons nog niet persoonlijk kennen om een beter beeld te vormen van hoe wij werken en wat zij van ons kunnen verwachten. Alvast hartelijk dank!

Tom van Dijk Uitvaarten_Contact

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Families
over ons

Tom van Dijk Uitvaarten
Onze werkwijze
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg
Onze visie
Tom van Dijk Uitvaarten_Onze visie
Na de uitvaart
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg