Tom van Dijk Uitvaarten – Ervaringen van andere families met ons

Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

Wat andere families vertellen over ons

OVER ONS  > Families over ons

Ervaringen en reviews van andere families met ons…

Hieronder vindt u een aantal reacties van families die wij eerder hebben mogen begeleiden bij een uitvaart.

Hun harten lopen over met liefde voor dit vak!

“Tom van Dijk en Rob van Tilburg hebben de uitvaart van onze zoon tot iets unieks gemaakt. Vanaf het eerste moment hadden wij een klik met Tom en Rob, en gedurende het proces, werden wij alleen maar meer bevestigd dat wij de allerbeste en meest flexibele, integere, liefdevolle en empathische uitvaartbegeleiders in hen gevonden hadden.

Niets was ze teveel, alle emoties, grillen, stress, laatste moment wijzigingen, gekke plannen. Op alles reageerden zij even positief en rustig. Ze hebben alle zorgen uit onze handen genomen. Ze hadden prachtige unieke ideeën om de uitvaart van onze zoon nog specialer te maken. Tevens hebben zij de meest fantastische locatie voor ons geregeld. Alles liep zo soepel en rustig. Ze nemen echt de tijd voor je en staan altijd voor je klaar.

Ze genoten van de verhalen die bij het afscheid nemen naar voren kwamen. Wilden echt met terug werkende kracht onze zoon leren kennen.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat zij op ons pad kwamen toen we ze nodig hadden. Tom en Rob zijn toppers, hun harten lopen over met liefde voor dit vak!”

Inge Lievense

30 juli 2021

Alsof we Rob en Tom al kenden

“Ik had gelukkig nog nooit een uitvaart mee hoeven maken, en dacht eigenlijk altijd dat het iets engs was. Maar dankzij Rob en Tom was dat helemaal niet zo.

Ik vond het heel fijn dat we een kaart mochten tekenen die dan haar rouwkaart werd. En ook tijdens de uitvaart werden we overal bij betrokken. We mochten de kist duwen wat best spannend was, maar ook heel fijn omdat wij haar erheen mochten brengen. Ook mochten wij de kaarsjes aansteken en hadden we achteraf lekkere broodjes.

Het leek wel alsof we Rob en Tom al kende al was dat niet zo maar zo vertrouwd voelde het. Het zijn echt hele lieve mensen.

Renate

21 juli 2021

Alles was bespreekbaar, aan alles werd gedacht

“Zowel de uitvaart van mijn vader als van mijn moeder 3 jaar later, is door Tom begeleid en verzorgd. De herinnering hieraan is erg dierbaar.

Tom heeft vanaf het eerste tot het laatste moment aan onze zijde gestaan, met erg veel respect en betrokkenheid. Maar ook zeer adequaat en ontzorgend. Dit was voor ons erg prettig en geruststellend. Alles was bespreekbaar en aan alles werd gedacht wat jezelf op dat moment even niet meer weet of vergeet.

Een zeer waardevolle, betrokken en professionele begeleiding !!!

Candide Kassels-Sohl

25 april 2021

Zo bij de mensen betrokken

“Mijn man is overleden in Dec 2019. Denk er nog dikwijls aan terug.
Wat een mooie dienst hebben Ton en Rob ervan gemaakt. Zo hadden wij het nog nooit mee gemaakt.
Allebei zo bij de mensen betrokken, beter hadden we Ad dit afscheid niet kunnen geven.
Nog steeds dankbaar voor zo’n mooi afscheid van AD”

Thea v d Meijs

22 april 2021

Doen hun werk met passie, dat zie en merk je aan alles!

“Liefdevol en zorgzaam is hoe wij de begeleiding en zorg van Tom van Dijk en Rob van Tilburg ervaren hebben! De eerste zorg die uit handen werd genomen was het ‘thuis’ brengen van mijn vader en heel belangrijk voor mijn moeder. Met ‘thuis’ bedoelen we naar Tilburg, de stad waar hij geboren en getogen is.

Fijn en prettig waren de dagen voorafgaande aan de uitvaartdienst, waarin we alle tijd hebben gehad om mijn vader te mogen bezoeken en daarnaast ruim de tijd om de inhoud van de dienst vorm te mogen geven. Er werd snel geschakeld en op een juiste en professionele manier.

Ondanks de beperkingen die noodzakelijk zijn i.v.m. het Coronavirus is het een zeer mooi, waardig, persoonlijk en intiem afscheid geworden. Tevens hebben we ook overige dierbare familie en vrienden middels een livestream de dienst bij kunnen laten wonen, wat velen als bijzonder hebben mogen ervaren.

Dank aan Tom van Dijk en Rob van Tilburg die hun werk met passie doen. Dat zie en merk je aan alles!”

Jeanny Mermans

21 maart 2021

Zeer waardevol advies over de mogelijke invulling van de afscheidsdienst

“Met Tom hadden we al eerder kennis gemaakt, zowel voor het overlijden van Oma in 2015, als toen Jan, onze vader, ernstig ziek was.

Tom is enorm betrokken en geeft zeer waardevol advies over de mogelijke invulling van de afscheidsdienst. Wij hadden zelf nooit op de gekozen locatie gekomen als mogelijkheid om afscheid te nemen. Ook toen de locatie een volle agenda bleek te hebben, kwam Tom in alle rust met een passende oplossing. Wij hebben uiteindelijk het afscheid en de crematie over twee dagen verdeeld. Wij kunnen als familie zeggen dat dit echt heel bijzonder was.

Ook alle lof voor Rob als ritueel begeleider. Wij hebben van familie vrienden en kennissen zoveel complimenten gehad over de locatie, uitvoering, maar minstens zoveel over het spreken van Rob. Familie en vrienden hebben ons gevraagd of hij onze familie al kende voor het overlijden van mijn vader, wat niet het geval is.

Wij zijn beide heren zeer dankbaar dat wij op deze manier afscheid hebben kunnen nemen.”

Familie Westdorp

17 maart 2021

Bijzonder te spreken over het totaalplaatje

“Vanaf de eerste kennismaking met uitvaartverzorger Tom van Dijk tot en met het laatste contact na de uitvaart, zijn wij bijzonder te spreken over het totaalplaatje na het overlijden van mijn echtgenote / onze moeder. De enorme empathie, het grote respect naar de overledene en de nabestaanden, de geweldige betrokkenheid, het meedenken en de gegeven ruimte voor ons allen getuigen van een grote professie, wat zich tenslotte uitte in een indrukwekkende, zeer druk bezochte uitvaartdienst.

Het intensieve contact met Tom en ritueel begeleider Rob van Tilburg. De gehele tot in de puntjes verzorgde uitvoering van de uitvaart vóór, tijdens en na de viering in het crematorium. En ten slotte het warme en adviserende contact na de uitvaart. Goede wijn behoeft geen krans, sterker nog, er werd al door een aantal aanwezigen geïnformeerd of men ondanks een verzekering elders toch gebruik kon maken van deze uitvaartverzorger. Dat antwoord was niet moeilijk.”

Familie Dorren

16 maart 2021

Liefdevol opgevangen en begeleid

“Respect voor Tom en zijn team!!! Toen mijn man Lion onverwachts overleed in Spanje heeft Tom heel de communicatie overgenomen en zijn we tot en met de crematie liefdevol opgevangen en begeleid. De crematie was indrukwekkend en heeft heel veel mensen geraakt.”

Marie-Thérèse Spijkers

2 maart 2021

Heeft u zelf een ervaring met ons?

Dan nodigen we ook u van harte uit om hier een reactie achter te laten. U helpt daarmee andere families die ons nog niet persoonlijk kennen om een beter beeld te vormen van hoe wij werken en wat zij van ons kunnen verwachten.
Alvast hartelijk dank!

Tom van Dijk Uitvaarten_Contact

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Families
over ons

Tom van Dijk Uitvaarten
Onze werkwijze
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg
Onze visie
Tom van Dijk Uitvaarten_Onze visie
Na de uitvaart
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg