Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Wat families over ons zeggen

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Wat families over ons zeggen

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

5-sterren

reviews op Google

10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

5-sterren reviews op Google

OVER ONS  > Families over ons

Reviews en ervaringen van andere families over en met ons…

Hieronder leest u een aantal recensies van families die wij eerder hebben mogen begeleiden bij een uitvaart in Tilburg, Breda, Oosterhout en omgeving.

Iedereen verdient een Tom bij het regelen van een uitvaart

“Afgelopen dinsdag op een geweldige manier afscheid genomen van onze lieve mama. Ze had zelf al haar wensen tot in de puntjes vast gelegd. Samen met Tom hebben wij haar wensen uitgewerkt en vervolgens uitgevoerd. 

Wat een fijne man, zeer professioneel, warm, humor, oprecht en betrokken. Iedereen verdient een Tom bij het regelen van een uitvaart.”

Susanne Dusee

10 september 2023

Hartelijk, menselijk en zeer betrokken

“In een verdrietige en drukke periode zijn Rob en Tom de stevige basis. Hartelijk, menselijk en zeer betrokken. 

We hebben erg veel steun van hun gevoeld. Niets is hen teveel!

Dank voor alle goede zorgen tijdens en na het overlijden van papa !! 🙏🏼

Colinda Oostelbos

25 juli 2023

Voortreffelijk gedaan

“Op 18 maart 2023 hebben we afscheid genomen van mijn lieve vrouw, Anne. Tom en Rob hebben deze uitvaart samen met ons verzorgd. Dat hebben zij werkelijk voortreffelijk gedaan.

Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen, maar komen ook zelf met ideeën. Ze nemen alle tijd en komen afspraken na.

Ik denk dat Anne met een glimlach heeft meegenoten.

René Verwijmeren

10 mei 2023

Liefde voor hun vak

“Na het overlijden van mijn moeder in februari hebben we op haar uitdrukkelijke wens Tom en Rob uitgenodigd voor het begeleiden van haar afscheidsceremonie. Met rust, liefde voor hun vak en oprechte betrokkenheid hebben zij samen met ons in een paar dagen tijd een prachtig afscheid in elkaar gezet.

We kijken met warme gevoelens terug op de dag van het afscheid, maar zeker ook op het contact met Tom en Rob.

Dank voor alles, mannen! Jullie zijn twee toppers en samen een geweldig duo!”

Floor Ohler

25 april 2023

Naadloze en respectvolle begeleiding

“Beste Tom,

Mede namens Annemieke veel dank voor de naadloze en respectvolle begeleiding van de uitvaart van mijn vader. 

We kijken terug op een mooi en waardevol afscheid. Goed om te zien hoe je dit op integere wijze invulling geeft. 
Nogmaals bedankt!

Hans Lemm

4 februari 2023

Persoonlijke benadering

“Hele goede ervaring met Tom van Dijk Uitvaarten. Zijn kennis en ervaring hebben ons enorm geholpen.

Tom denkt mee en geeft waardevolle suggesties waar nodig. Door zijn persoonlijke benadering voelden wij ons zeer gesteund bij het verlies van onze moeder.

Toon

15 januari 2023

Een gouden duo

Een aantal maanden geleden hebben Tom en Rob de uitvaart van onze vader verzorgd. Nu een paar maanden verder kijken wij hier met een dankbaar gevoel op terug.

Rob heeft in de fijne gesprekken (met ruimte voor een traan, maar gelukkig ook een lach) met ons ideeën aangedragen, maar ook veel ruimte gelaten voor eigen inbreng. Wij wilden graag in de dienst het leven vieren zoals onze vader dat ook graag deed en dat hebben ze heel goed aangevoeld en vertaald. Wij hebben dit ook van veel aanwezigen als reactie terug ontvangen.

Dankbaar zijn wij ook voor de respectvolle wijze waarop Tom de verzorging van onze vader heeft begeleid.
Beiden heren waren ook steeds goed bereikbaar voor allerhande vragen.

De manier waarop Rob de dienst heeft begeleid is door velen gewaardeerd. Met Tom meer achter de schermen zijn Rob en Tom een gouden duo.”

Jeroen en Saskia

13 januari 2023

Zonder deze 2 heren hadden wij het niet gekund

“Op 15 dec is onze zus Beppy overleden. Wij kennen Tom van de uitvaart van onze broer Benny in 2013. Onze ervaring met Tom is meer dan goed. Hij deed niet alleen zijn werk, maar was ook zeer betrokken bij de situatie.

Toen onze zus/schoonzus ziek werd en te horen kreeg dat ze niet meer beter kon worden, moesten we heel veel regelen, dus ook haar uitvaart. Ik zocht op internet of Tom nog bij de uitvaart werkt. Gelukkig is dit zo en inmiddels werkt hij nu samen met Rob van Tilburg.

Tom kwam bij ons om de uitvaart te bespreken en te plannen. Rob nam met ons door hoe de uitvaart zou gaan worden. Dankzij Rob heb ik het persoonlijk aangedurfd om een kort verhaal te vertellen over Beppy.

We hebben een mooi afscheid van Beppy kunnen nemen samen met veel familie, vrienden en kennissen. Zonder deze 2 heren hadden wij het niet gekund. Namens de hele familie heel veel dank. Het gaat jullie goed.”

Kitty en Jimmy
Jane en Henk

27 december 2022

In no time voelden ze vertrouwd

“Tom en Rob mochten ‘invallen’ voor onze eigen uitvaarbegeleidster. En dat hebben ze met verve gedaan. Fijne en makkelijke mannen in de omgang. Duidelijk in wat we wel/niet konden verwachten en goede adviezen. Dit alles op een prettige en respectvolle manier.

In no time voelden ze vertrouwd voor mij. En dat vind ik erg belangrijk in zo’n heftige situatie. Tom voor het zakelijke gedeelte, die overal achteraan ging als wij dat wensten en ons voortdurend op de hoogte hield van de stand van zaken. En Rob voor ons verhaal, wat hij prachtig aan elkaar geweven heeft tijdens de afscheidsviering. Het klopte allemaal.

Het grootste compliment is misschien wel al die complimenten die wij over Tom en Rob hebben gekregen van heel veel mensen die erbij waren.”

Peter Dekkers

25 november 2022

Klasse!

“Tot in detail verzorgde uitvaart, met begeleiding van A tot Z. Klasse Tom en Rob!

Bas van den Berg

16 juni 2022

Professioneel, met een warme toon

“Tom en Rob hebben ons als familie heel persoonlijk en in oprecht contact bijgestaan rondom het overlijden en de uitvaart van onze dierbare. Alles werd professioneel geregeld, met een warme toon en een goed oog voor wat er nodig was om ons als familie allemaal in het proces mee te nemen. Dit gaf veel rust en ruimte voor ons verdriet.

Lisa van Ginneken

4 mei 2022

Als je met een overlijden te maken krijgt zou ik Tom van Dijk uitvaarten direct aanbevelen.

“Ik hoorde Tom zeggen: “ik werk vanuit mijn hart.” En dat is wat wij (mijn broers en zussen) gevoeld en ervaren hebben, toen onze moeder was overleden. Elke dag was hij er voor onze moeder, maar zeker ook voor ons de nabestaanden, en nooit gehaast. Tom had alle tijd voor ons en dacht met ons mee en kwam met ideeën.

Het voelde zo goed en fijn dat we, ondanks gemis en verdriet, toch met een glimlach en heel tevreden terug kunnen kijken op een bijzonder mooi, goed en dierbaar afscheid. En dat ook mede dankzij Tom.

Dank je wel, Tom.

Marian Kroos

24 maart 2022

Een uitvaartondernemer met een oprechte passie voor zijn werk

“Ben erg blij met de aanpak van Tom van Dijk Uitvaarten. Tom is een nette en zeer integere man die het hele proces op een uiterst prettige en menselijke manier had begeleid.

Dit is een uitvaartondernemer met een oprechte passie voor zijn werk. Al het regelwerk heeft hij netjes uit handen genomen en op een passende manier goede ondersteuning geboden in de moeilijke fasen.

Robert Roos

19 maart 2022

We kijken er met een goed gevoel op terug

“Meteen al tijdens het eerste contact met Tom voelde het vertrouwd. Ik had direct al het gevoel, dit gaat goed komen.

Samen met Tom en Rob is de afscheidsviering van mijn man en vader precies geworden zoals wij het wilden. We kijken er dan ook met een goed gevoel op terug.

Tom en Rob, een top team, vullen elkaar goed aan, ontzorgen, bewaken de rust, geven tips en de hulp die je nodig hebt.

Helma van Poppel

21 februari 2022

Iedere keer voel ik me ook weer blij worden dat het zo’n mooi afscheid was!

“Drie maanden geleden was het afscheid van mijn man. Ik mis hem enorm en, zo zonder hem, moet ik mezelf compleet opnieuw uitvinden.

Wat ik heb, is het besef dat ik 46 jaar met de juiste man getrouwd ben geweest. En mijn herinneringen, zeker ook van de laatste dagen dat hij thuis lag in zijn eigen, met bloemen versierde slaapkamer.

Mede dankzij Tom en Rob werd het een hele mooie, harmonische periode. Tijdens Tom’s dagelijkse bezoekjes had hij oog en oor voor iedereen in het huishouden: ik, mijn zoon en zijn vrouw en zeker ook de kleine kindjes konden bij hem terecht. Rob kwam om de afscheidsviering te bespreken en hij werd overladen met onze verhalen.

Ik heb een opname van de crematie en ik zie het nog regelmatig. Voor mij een vorm om uiting te geven aan mijn verdriet en het gemis. Maar iedere keer voel ik me ook weer blij worden dat het zo’n mooi afscheid was. Dat Tom en Rob mijn man, onze sfeer en onze onderlinge relaties zo goed begrepen hebben. Het was puur zoals wij waren, mijn man en ik. Het was met een lach en een traan.

Annemiek Suijker

30 januari 2022

Je wilt de beste mensen. Zij zijn dat!

“8 oktober 2021 is mijn vrouw begraven op Natuurbegraafplaats De Hoevens. Het is een bijzonder en ook bijzonder mooi afscheid geworden.

In mijn notities bij overlijden stond al sinds 2006 Tom van Dijk en Rob van Tilburg. Mannen naar ons hart én mannen die ook staan voor topkwaliteit. Ze geven je heel veel zekerheid, sturing en vertrouwen in een proces waar veel druk op staat.

Je wilt, bij misschien wel het belangrijkste ritueel van het leven, de beste mensen. Zij zijn dat.

Paul Heuijerjans

17 januari 2022

Hun harten lopen over met liefde voor dit vak!

“Tom van Dijk en Rob van Tilburg hebben de uitvaart van onze zoon tot iets unieks gemaakt. Vanaf het eerste moment hadden wij een klik met Tom en Rob. En gedurende het proces, werden wij alleen maar meer bevestigd dat wij de allerbeste en meest flexibele, integere, liefdevolle en empathische uitvaartbegeleiders in hen gevonden hadden.

Niets was ze teveel, alle emoties, grillen, stress, laatste moment wijzigingen, gekke plannen. Op alles reageerden zij even positief en rustig. Ze hebben alle zorgen uit onze handen genomen. Ze hadden prachtige, unieke ideeën om de uitvaart van onze zoon nog specialer te maken. Tevens hebben zij de meest fantastische locatie voor ons geregeld. Alles liep zo soepel en rustig. Ze nemen echt de tijd voor je en staan altijd voor je klaar.

Ze genoten van de verhalen die bij het afscheid nemen naar voren kwamen. Wilden echt met terugwerkende kracht onze zoon leren kennen.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat zij op ons pad kwamen toen we ze nodig hadden. Tom en Rob zijn toppers. Hun harten lopen over met liefde voor dit vak!”

Inge Lievense

30 juli 2021

Alsof we Rob en Tom al kenden

“Ik had gelukkig nog nooit een uitvaart mee hoeven maken en dacht eigenlijk altijd dat het iets engs was. Maar dankzij Rob en Tom was dat helemaal niet zo.

Ik vond het heel fijn dat we een kaart mochten tekenen die dan haar rouwkaart werd. En ook tijdens de uitvaart werden we overal bij betrokken. We mochten de kist duwen, wat best spannend was, maar ook heel fijn omdat wij haar erheen mochten brengen. Ook mochten wij de kaarsjes aansteken en hadden we achteraf lekkere broodjes.

Het leek wel alsof we Rob en Tom al kenden, al was dat niet zo, maar zo vertrouwd voelde het. Het zijn echt heel lieve mensen.

Renate

21 juli 2021

Alles was bespreekbaar, aan alles werd gedacht

“Zowel de uitvaart van mijn vader als van mijn moeder 3 jaar later, is door Tom begeleid en verzorgd. De herinnering hieraan is erg dierbaar.

Tom heeft vanaf het eerste tot het laatste moment aan onze zijde gestaan, met erg veel respect en betrokkenheid. Maar ook zeer adequaat en ontzorgend. Dit was voor ons erg prettig en geruststellend. Alles was bespreekbaar en aan alles werd gedacht wat je zelf op dat moment even niet meer weet of vergeet.

Een zeer waardevolle, betrokken en professionele begeleiding!!!

Candide Kassels-Sohl

25 april 2021

Zo bij de mensen betrokken

“Mijn man is overleden in december 2019. Denk er nog dikwijls aan terug.

Wat een mooie dienst hebben Tom en Rob ervan gemaakt. Zo hadden wij het nog nooit mee gemaakt. Allebei zo bij de mensen betrokken. Beter hadden we Ad dit afscheid niet kunnen geven.

Nog steeds dankbaar voor zo’n mooi afscheid van Ad!”

Thea v/d Meijs

22 april 2021

Doen hun werk met passie, dat zie en merk je aan alles!

“Liefdevol en zorgzaam is hoe wij de begeleiding en zorg van Tom van Dijk en Rob van Tilburg ervaren hebben! De eerste zorg die uit handen werd genomen was het ‘thuis’ brengen van mijn vader en heel belangrijk voor mijn moeder. Met ‘thuis’ bedoelen we naar Tilburg, de stad waar hij geboren en getogen is.

Fijn en prettig waren de dagen voorafgaande aan de uitvaartdienst, waarin we alle tijd hebben gehad om mijn vader te mogen bezoeken en daarnaast ruim de tijd om de inhoud van de dienst vorm te mogen geven. Er werd snel geschakeld en op een juiste en professionele manier.

Ondanks de beperkingen die noodzakelijk zijn i.v.m. het Coronavirus, is het een zeer mooi, waardig, persoonlijk en intiem afscheid geworden. Tevens hebben we ook overige dierbare familie en vrienden middels een livestream de dienst bij kunnen laten wonen, wat velen als bijzonder hebben mogen ervaren.

Dank aan Tom van Dijk en Rob van Tilburg die hun werk met passie doen. Dat zie en merk je aan alles!”

Jeanny Mermans

21 maart 2021

Zeer waardevol advies over de mogelijke invulling van de afscheidsdienst

“Met Tom hadden we al eerder kennis gemaakt, zowel voor het overlijden van Oma in 2015, als toen Jan, onze vader, ernstig ziek was.

Tom is enorm betrokken en geeft zeer waardevol advies over de mogelijke invulling van de afscheidsdienst. Wij hadden zelf nooit op de gekozen locatie gekomen als mogelijkheid om afscheid te nemen. Ook toen de locatie een volle agenda bleek te hebben, kwam Tom in alle rust met een passende oplossing. Wij hebben uiteindelijk het afscheid en de crematie over twee dagen verdeeld. Wij kunnen als familie zeggen dat dit echt heel bijzonder was.

Ook alle lof voor Rob als ritueelbegeleider. Wij hebben van familie, vrienden en kennissen zoveel complimenten gehad over de locatie, uitvoering, maar minstens zoveel over het spreken van Rob. Familie en vrienden hebben ons gevraagd of hij onze familie al kende voor het overlijden van mijn vader, wat niet het geval is.

Wij zijn beide heren zeer dankbaar dat wij op deze manier afscheid hebben kunnen nemen.”

Familie Westdorp

17 maart 2021

Bijzonder te spreken over het totaalplaatje

“Vanaf de eerste kennismaking met uitvaartverzorger Tom van Dijk tot en met het laatste contact na de uitvaart, zijn wij bijzonder te spreken over het totaalplaatje na het overlijden van mijn echtgenote / onze moeder. De enorme empathie, het grote respect naar de overledene en de nabestaanden, de geweldige betrokkenheid, het meedenken en de gegeven ruimte voor ons allen getuigen van een grote professie, wat zich tenslotte uitte in een indrukwekkende, zeer drukbezochte uitvaartdienst.

Het intensieve contact met Tom en ritueelbegeleider Rob van Tilburg. De gehele tot in de puntjes verzorgde uitvoering van de uitvaart vóór, tijdens en na de viering in het crematorium. En tenslotte het warme en adviserende contact na de uitvaart. Goede wijn behoeft geen krans. Sterker nog, er werd al door een aantal aanwezigen geïnformeerd of men ondanks een verzekering elders toch gebruik kon maken van deze uitvaartverzorger. Dat antwoord was niet moeilijk.”

Familie Dorren

16 maart 2021

Liefdevol opgevangen en begeleid

“Respect voor Tom en zijn team!!! Toen mijn man Lion onverwachts overleed in Spanje heeft Tom heel de communicatie overgenomen en zijn we tot en met de crematie liefdevol opgevangen en begeleid. De crematie was indrukwekkend en heeft heel veel mensen geraakt.”

Marie-Thérèse Spijkers

2 maart 2021

Heeft u zelf een ervaring met ons?

Dan nodigen we ook u van harte uit om hier een reactie achter te laten. U helpt daarmee andere families die ons nog niet persoonlijk kennen om een beter beeld te vormen van hoe wij werken en wat zij van ons kunnen verwachten. Alvast hartelijk dank!

Tom van Dijk Uitvaarten_Contact

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Families
over ons

Tom van Dijk Uitvaarten
Onze werkwijze
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg
Onze visie
Tom van Dijk Uitvaarten_Onze visie
Na de uitvaart
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg