Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Onze visie op het verzorgen van een uitvaart

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Onze visie op het verzorgen van een uitvaart

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

OVER ONS  > Onze visie

Ieder mens is bijzonder…

Heeft u weleens een kind stenen zien zoeken? Een wonderbaarlijk iets om te aanschouwen. Zet een kind tussen heel veel, ogenschijnlijk identieke witte of grijze stenen, allemaal gewone stenen, en het zal u razendsnel een steen laten zien die in zijn of haar ogen toch heel bijzonder is. En het kind heeft gelijk.

Want pak eens twee van die ‘gewone’ stenen en vergelijk ze vervolgens met elkaar. U zult zien dat ze inderdaad toch best veel van elkaar verschillen. Uniek qua vorm, kleur, grootte. Ieder op een eigen manier gevormd tot wat ze nu zijn. Eigenlijk net als mensen.

En kijk nu eens goed naar alle mensen die u dagelijks op straat of in een winkelcentrum passeert. Allemaal mensen net zoals u en ik. ‘Gewoon’ mensen… Totdat u met één van hen in gesprek zou gaan en deze persoon aan u zijn/haar levensverhaal zou vertellen. U zou snel ontdekken wat voor een bijzonder mens u hierdoor ontmoet had.

… en verdient een uniek afscheid!

In de ruim 10 jaar dat ik inmiddels uitvaartverzorger ben, hebben heel wat mensen mij tijdens het regelen van een uitvaart gevraagd: “wat is gangbaar?” of “wat doen de meesten?”. En op zich is dat logisch, want een uitvaart kunt u maar één keer doen. En dus, moet het meteen goed zijn. U wilt tenslotte alleen het allerbeste voor degene die u dierbaar is en waarvan u afscheid moet nemen. En waarschijnlijk denkt u, ‘datgene waar de meeste mensen voor kiezen, dat zal wel het beste zijn’.

Wij adviseren u echter, hoe moeilijk misschien ook, om te proberen los te laten wat anderen doen en vinden. Denk en kies puur vanuit degene die u zojuist verloren heeft. Wat zou het beste bij hem of haar passen en bij het afscheid zoals u dat voor hem of haar voor ogen heeft? Wat kunt u doen om van het afscheid een laatste eerbetoon te maken, een viering van zijn of haar leven?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes, door met u mee te denken, u de verschillende creatieve opties te schetsen en de eventuele voor- en nadelen daarvan te benoemen. Want het kan ook anders…

En ja, de uiteindelijke keuze… die maakt u uiteraard zelf.

Meer weten over onze visie en/of werkwijze? Bel ons gerust: 013 – 8888 444.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Offerte
aanvragen?

Lees ervaringen
van anderen

Tom van Dijk Uitvaarten
Tom van Dijk
Tom van Dijk Uitvaarten_Tom van Dijk_Wie is Tom van Dijk
Rob van Tilburg
Tom van Dijk Uitvaarten | Rob van Tilburg - ritueelbegeleider bij afscheid
De uitvaart
Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart