Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Wat kost een uitvaart?

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Wat kost een uitvaart?

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

“Wat zijn de uitvaartkosten in Tilburg, Breda, Oosterhout of omgeving?”

Dit is één van die vragen die vaak makkelijker gesteld is, dan beantwoord. Want iedere uitvaart is anders, dus zijn de kosten dat ook.

Gemiddeld liggen de kosten van een uitvaart in gemeentes als Tilburg, Breda, Oosterhout en Waalwijk tussen de €4.000 en €8.000. De hoogte van de uiteindelijke uitvaartkosten zijn echter afhankelijk van de wensen en keuzes van u en de overledene. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden waardoor een uitvaart goedkoper of duurder kan uitvallen.

Tom van Dijk Uitvaarten is een kleine, onafhankelijke uitvaartonderneming.  Dus, ook met een uitvaartverzekering bij DELA, Monuta, a.s.r. of elders kunt u bij ons terecht. Wij werken altijd kostenbewust en transparant en houden uiteraard rekening met de hoogte van uw budget.

Is er sprake van een aankomend overlijden? Vraag ons dan gerust om een gratis en vrijblijvende kostenbegroting. Dit kan door een afspraak te maken voor een uitvaartwensengesprek bij u thuis of door hier een paar korte vragen in te vullen. 

Binnen elk budget een passende uitvaart

Behalve van uw wensen en die van uw dierbare, zijn de uitvaartkosten ook afhankelijk van de creativiteit van de uitvaartverzorger. Tom van Dijk Uitvaarten beschikt over ruime ervaring en kennis van alle uitvaartmogelijkheden EN de benodigde creativiteit om binnen ieders budget een mooie, passende en waardige uitvaart te realiseren. Ons motto is niet voor niets ‘Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid’.

Wij zijn u graag van dienst door met u mee te denken, u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en vervolgens een uitvaart voor u te verzorgen die bij uw dierbare past , zodat u er later met een goed gevoel op terug kijkt.

Transparant kostenoverzicht

Tom van Dijk Uitvaarten werkt met een aannametarief gebaseerd op het ingeschatte aantal uren en de werkzaamheden die komen kijken bij het regelen en begeleiden van de uitvaart. De keuzes die u ten aanzien van de uitvaart maakt, bepalen vervolgens de hoogte van totale uitvaartkosten. Daarom krijgt u van ons binnen 24 uur na het regelen van de uitvaart een transparant kostenoverzicht. Zo heeft u snel een helder beeld van de te verwachten kosten.

Is het overlijden nog aanstaande of wilt u gewoon eens weten wat de kosten van uw uitvaart zouden zijn? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan. Of beter nog, maak meteen een afspraak voor een persoonlijk uitvaartwensengesprek. Dan  kunnen wij namelijk een maatwerk offerte voor u maken én uw wensen tegelijk vrijblijvend voor u vastleggen. Bovendien weet u dan meteen of u een klik met ons heeft.

“Kan ik met een uitvaartverzekering ook bij jullie terecht?”

Ja, ongeacht waar u verzekerd bent, bij DELA, Monuta, a.s.r. of elders, u kunt zelf een uitvaartondernemer kiezen. Wij zijn onafhankelijk en werken met elke verzekeringsmaatschappij.

Dus, met of zonder uitvaartverzekering, u kunt altijd bij Tom van Dijk Uitvaarten terecht en ons dag en nacht bellen om een overlijden door te geven. In overleg met u zullen wij het overlijden vervolgens bij uw verzekeringsmaatschappij melden en zorgen voor uitkering van de polis.

“Wat moet ik doen direct na het overlijden?” 

“Waarin onderscheiden jullie je van andere uitvaartbedrijven?”

Wij zijn met z’n tweeën en begeleiden beiden, op gepassioneerde en persoonlijke wijze, nabestaanden van begin tot eind bij een uitvaart. Tom adviseert en ondersteunt u bij het maken van vele keuzes in de moeilijke periode rondom een overlijden en regelt dat op de dag van de uitvaart zelf alles vlekkeloos verloopt. Rob begeleidt u vooral bij de inhoud van het afscheid en gaat deze op een persoonlijke en warme manier voor.

Samen met u zorgen wij dat uw dierbare een mooi en waardig afscheid krijgt, waar u achteraf met een goed gevoel op terug kijkt.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Lees ervaringen
van anderen

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Offerte
aanvragen?

Tom van Dijk Uitvaarten
(Aankomend) overlijden
Tom van Dijk Uitvaarten_aankomend overlijden
De uitvaart
Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart
Vooraf regelen
Tom van Dijk Uitvaarten_Vooraf regelen