Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Wat kost een uitvaart?

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Wat kost een uitvaart?

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

5-sterren

reviews op Google

10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

5-sterren reviews op Google

“Wat zijn de uitvaartkosten in Tilburg, Breda, Oosterhout of omgeving?”

Dit is één van die vragen die vaak makkelijker gesteld is, dan beantwoord. Iedere uitvaart is namelijk anders, dus de kosten zijn dat logischerwijs ook.

Bij een (aankomend) overlijden komt er ineens een hoop op u af. Er moet namelijk veel besloten en geregeld worden. En dat terwijl er ook de nodige emoties los komen. Juist daarom is het belangrijk dat u op dat moment kunt terugvallen op de steun, aandacht en begeleiding van een betrokken en tegelijkertijd professionele uitvaartverzorger die met u meedenkt, ook waar het de kosten van de uitvaart betreft.

Gemiddeld liggen de kosten van een uitvaart in gemeentes als Tilburg, Breda, Oosterhout en Waalwijk tussen de €4.000 en €8.000. De hoogte van de uiteindelijke uitvaartkosten zijn echter afhankelijk van de wensen en keuzes van u en de overledene. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden waardoor een uitvaart goedkoper of duurder kan uitvallen.

Binnen elk budget een passende uitvaart

Behalve van uw wensen en die van uw dierbare, zijn de uitvaartkosten ook afhankelijk van de creativiteit van de uitvaartverzorger. Tom van Dijk Uitvaarten beschikt over ruime ervaring en kennis van alle uitvaartmogelijkheden EN de benodigde creativiteit om binnen ieders budget een mooie, passende en waardige uitvaart te realiseren.

Ons motto is niet voor niets ‘Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid’. Wij helpen u graag door met u mee te denken, u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en vervolgens een uitvaart voor u te verzorgen die bij uw dierbare past en waar u later met een goed gevoel op terug kijkt.

Transparant kostenoverzicht

Tom van Dijk Uitvaarten werkt met een aannametarief gebaseerd op het ingeschatte aantal uren en de werkzaamheden die komen kijken bij het regelen en begeleiden van de uitvaart. De keuzes die u ten aanzien van de uitvaart maakt, bepalen vervolgens de hoogte van totale uitvaartkosten. Daarom krijgt u van ons binnen 24 uur na het regelen van de uitvaart een transparant kostenoverzicht. Zo heeft u snel een helder beeld van de te verwachten kosten.

Is het overlijden nog aanstaande of wilt u gewoon eens weten wat de kosten van uw uitvaart zouden zijn? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan. Of beter nog, maak meteen een afspraak voor een persoonlijk uitvaartwensengesprek. Dan  kunnen wij namelijk een maatwerk offerte voor u maken én uw wensen tegelijk vrijblijvend voor u vastleggen. Bovendien weet u dan meteen of u een klik met ons heeft.

“Kan ik met een
uitvaartverzekering ook
bij jullie terecht?”

Ja, ongeacht waar u verzekerd bent kunt u zelf een uitvaartondernemer kiezen. Wij zijn onafhankelijk en werken met elke verzekeringsmaatschappij. Dus, met of zonder uitvaartverzekering, u kunt altijd bij Tom van Dijk Uitvaarten terecht en ons dag en nacht bellen om een overlijden door te geven. In overleg met u zullen wij het overlijden vervolgens bij uw verzekeringsmaatschappij melden en zorgen voor uitkering van de polis.

“Wat moet ik doen direct na het overlijden?” 

“Welke Coronamaatregelen gelden momenteel voor een uitvaart?”

Afhankelijk van het aantal besmettingen en de druk op de zorg worden de coronamaatregelen door het kabinet aangescherpt of juist versoepeld. De consequenties hiervan voor een uitvaart veranderen dan ook regelmatig. 
Uiteraard zorgen wij dat we te alle tijden op de hoogte zijn van de actuele maatregelen. 

Wilt u zelf lezen wat de huidige coronamaatregelen zijn die gelden voor een uitvaart en/of condoleance na afloop, klik dan op de button hieronder.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Lees ervaringen
van anderen

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Offerte
aanvragen?

Tom van Dijk Uitvaarten
(Aankomend) overlijden
Tom van Dijk Uitvaarten_aankomend overlijden
De uitvaart
Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart
Vooraf regelen
Tom van Dijk Uitvaarten_Vooraf regelen