Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

De uitvaart vooraf regelen

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

De uitvaart vooraf regelen

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

UITVAART REGELEN  > Vooraf regelen

Bij leven alles voor de uitvaart geregeld

Uw eigen uitvaart of die van uw partner is meestal geen onderwerp om dagelijks bij stil te staan. Toch is het, zeker bij ziekte, maar ook als u nog vol in het leven staat, verstandig om er voortijdig al eens over na te denken. Door namelijk zelf bij leven aan te geven hoe u herinnerd wilt worden, weten uw nabestaanden later welke keuzes te maken. Uit ervaring weten wij dat u, door zelf uw uitvaart alvast te regelen, uw dierbaren heel wat zorgen kunt besparen.

“Hoe kan ik mijn uitvaartwensen vastleggen?”

Voor het kenbaar maken van de wensen voor uw uitvaart zijn meerdere mogelijkheden. In een uitvaartcodicil of wilsbeschikking schrijft u op wat u wilt dat er bij uw uitvaart gebeurt. Zo’n uitvaartcodicil moet handgeschreven, gedateerd en ondertekend zijn.

Een handig alternatief kan onze uitvaartwensengids zijn. Hierin schetsen wij namelijk per onderdeel van de uitvaart de verschillende mogelijkheden die er zijn én bieden u daarbij meteen de mogelijkheid om aan te geven waar uw voorkeur naar uitgaat of wat u aan uw nabestaanden wilt overlaten.

Nog een praktische tip: bewaar de ingevulde uitvaartwensengids bij uw bank- en verzekeringspapieren en vertel dit eventueel tegen uw nabestaanden.

“Is het ook mogelijk om mijn uitvaartwensen met een uitvaartverzorger te bespreken?”

Uiteraard kan dat! Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend voorgesprek. U kunt daarbij zelf bepalen of we het gesprek voeren samen met uw dierbaren of met u alleen.

Tijdens het voorgesprek nemen we al uw uitvaartwensen zorgvuldig met u door en vertellen we u over de mogelijkheden voor een uitvaart. Van de keuze voor begraven of cremeren, tot aan de bloemen, het rouwdrukwerk en de condoleance toe. Uw keuzes daarin leggen we meteen tijdens het gesprek vast. Zo bent u ervan verzekerd dat uw nabestaanden later weter hoe u zou willen dat de uitvaart verloopt.

Wanneer u wilt maken wij op basis van uw wensen tevens een transparante begroting waarmee u een indicatie krijgt van de eventuele kosten van de uitvaart.

Een kopie van uw uitvaartwensen en de kostenbegroting bewaren wij voor u, zonder verdere kosten, in onze administratie. Mochten uw wensen in de loop der tijd veranderen, kunnen we die altijd nog aanpassen.

Wilt u een vrijblijvend uitvaartwensengesprek inplannen? Neem gerust contact met ons op.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Offerte
aanvragen?

Lees ervaringen
van anderen