Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Onze werkwijze bij het uitvaart regelen

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Onze werkwijze bij het uitvaart regelen

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

UITVAART REGELEN  > Onze werkwijze

Wij nemen de tijd voor u bij het regelen van de uitvaart

Als iemand die u dierbaar is overlijdt, lijkt de wereld even compleet stil te staan. Mogelijk heeft u de afgelopen nachten weinig geslapen en bent u vermoeid. Ook kan uw eigen verdriet en dat van uw naasten u verlammen. Terwijl juist op dat moment er ineens allerlei beslissingen genomen moeten worden.

Gelukkig hoeft niet alles in één dag geregeld en gedaan te worden. Samen met u nemen wij de tijd hiervoor en bereiden we de uitvaart in Tilburg, Breda, Oosterhout of omgeving stap voor stap voor.

“Hoe gaat het regelen van een uitvaart in zijn werk?”

Een uitvaart doe je maar één keer, dus het moet meteen helemaal goed zijn. Tom van Dijk Uitvaarten gunt u daarom vooraf alle rust en ruimte om weloverwogen de juiste keuzes te maken. Tijdens het telefoongesprek na het overlijden van uw dierbare zullen wij samen met u een goed moment bepalen om naar u toe te komen om de uitvaart te regelen. Dat kan nog dezelfde dag zijn, maar ook gerust een dag later. Ook het tijdstip dat u en eventuele andere naasten die bij het gesprek aanwezig willen zijn het beste schikt, bepalen we samen.

Tijdens het regelen van de uitvaart stemmen we de belangrijkste dingen met u af. Denkt u daarbij aan de keuze voor begraven of cremeren en de locatie, datum en tijdstip van de uitvaart. Dit dient namelijk bekend te zijn voordat we de rouwkaart en een eventuele rouwadvertentie kunnen vormgegeven. De dagen daarna heeft u alle tijd om na te denken over de verdere invulling van de uitvaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuze voor live muziek tijdens de uitvaart, de bloemen of een fotograaf die alle bijzondere momenten op de dag van de uitvaart voor u weet vast te leggen en bundelt in een filmpje of fotoreportage.

U hoeft in principe voor het eerste gesprek niets voor te bereiden. Vindt u dit echter wel prettig om te doen, dan treft u op de pagina ‘Veelgestelde vragen een lijstje aan met onderwerpen die meestal tijdens het regelen van de uitvaart aan bod komen.

En weet u tijdens het regelen even iets niet? Dan parkeren we dat waar mogelijk gewoon voor een later moment. Zo begeleiden we u stap voor stap, van dag tot dag, bij het nemen van alle op dat moment nodige beslissingen en treffen we samen alle voorbereidingen voor een waardig en warm afscheid.

Ook bij het inhoud- en vormgeven van de uitvaartdienst of afscheidsviering begeleiden wij u graag. Ritueelbegeleider bij afscheid Rob van Tilburg heeft ruime ervaring en helpt u met liefde om de uitvaart volledig naar uw wens in te vullen (met verhalen, muziek, foto’s en eventueel filmpjes) en op een warme en persoonlijke wijze voor te gaan.

Heldere afspraken en transparant over kosten

Binnen 24 uur na het regelgesprek krijgt u van ons een samenvatting van de gemaakte afspraken en een kostenbegroting. Zo heeft u snel een beeld van de te verwachten kosten van de uitvaart en kunnen we op basis daarvan eventueel nog bepaalde zaken veranderen. Uiteraard passen we -in dat geval- ook de begroting hierop tussentijds voor u aan, zodat u te alle tijden zicht houdt op de te verwachten kosten.

Een uniek afscheid voor ieder budget

U kunt maar één keer afscheid nemen. Daarom is het belangrijk dat u dit weloverwogen doet, op een manier die bij u en bij uw overleden dierbare past. Wij reiken u daarvoor graag suggesties aan die ook passen bij uw budget. Een warm en persoonlijk afscheid hoeft namelijk niet automatisch duur te zijn. Samen met u kunnen wij voor iedereen en voor elk budget een unieke uitvaart regelen.

Meer weten over onze visie en/of werkwijze? Bel ons gerust: 013-8888 444.
Of vraag meteen vrijblijvend een gratis offerte aan.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Lees ervaringen
van anderen

Offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Tom van Dijk Uitvaarten
De uitvaart
Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart
Tom van Dijk
Tom van Dijk Uitvaarten_Tom van Dijk_Wie is Tom van Dijk
Rob van Tilburg
Tom van Dijk Uitvaarten | Rob van Tilburg - ritueelbegeleider bij afscheid