Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Uitvaartverzorger Tom van Dijk

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Uitvaartverzorger
Tom van Dijk

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

OVER ONS  > Uitvaartverzorger Tom van Dijk
Logo Tom van Dijk beeldmerk
Tom van Dijk Uitvaarten_Tom van Dijk_Wie is Tom van Dijk

“Wie is Tom van Dijk?”

“Mijn naam is Tom van Dijk. Ik ben in 1962 geboren in Breda en vader van drie kinderen: Evelien, Babet en Joris.”

Werkelijk iets betekenen voor mensen

“Van oorsprong heb ik een verpleegkundige achtergrond. In 2013 heb ik echter, na een tussenstap in de internationale sales, een bewuste overstap gemaakt naar het vak van begrafenisondernemer. Ik miste in mijn werk namelijk dat ik werkelijk iets kon betekenen voor mensen.

Uit eigen ervaring weet ik dat na een overlijden veel door de nabestaanden geregeld moet worden. Als gepassioneerd uitvaartverzorger kan ik hen in deze emotionele periode veel zorgen uit handen nemen, waardoor er voor de nabestaanden meer ruimte is om goed afscheid te nemen en samen herinneringen op te halen. Zo kan het, ondanks het verlies en verdriet, ook een mooie periode worden, waar je nog lang met een goed gevoel op terug kijkt.

Tijdens de uitvaart zelf treed ik zo min mogelijk op de voorgrond, maar ben ik wel aanwezig. Als ik dan zie hoe de nabestaanden samen het leven van hun overleden dierbare vieren, met een lach en een traan, dan weet ik dat het goed was.”

Jarenlange ervaring als uitvaartverzorger

“In juni 2013 ben ik vanuit Oisterwijk als uitvaartondernemer en franchisenemer van Monuta gestart. Vijf jaar later werd de samenwerking met Monuta verder geïntensiveerd en is mijn franchise onderneming samen gegaan met de toenmalige vestiging en het uitvaartcentrum van Monuta in Tilburg. Onder mijn bezielende leiding werd Monuta Tom van Dijk het gezicht van Monuta in Tilburg en wijde omgeving.

Begin 2021 is hieraan echter een einde gekomen, nadat ik besloten had als zelfstandig uitvaartondernemer, zonder personeel en zonder uitvaartcentrum, verder te gaan in mijn geboorteplaats Breda.”

Terug naar Breda, terug naar mijn basis als uitvaartverzorger

“Door mijn verhuizing terug naar Breda, keer ik in meerdere opzichten weer naar mijn basis. Ik ben trots op wat ik samen met mijn team in Tilburg heb neergezet, maar wil me vooral weer kunnen focussen op het zelf als uitvaartverzorger met aandacht en gevoel begeleiden van een familie, voor, tijdens en na de uitvaart. Want dáár ligt mijn hart en passie.

Als Bredanaar voel ik me helemaal thuis in ons appartement in het centrum van Breda. Ik hoef de straat maar over te steken om even een wandeling te maken in het Valkenberg. En met alle winkels, restaurants en terrasjes binnen handbereik zijn de omstandigheden ook ideaal om even mijn werk los te laten en te ontspannen.”

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Offerte
aanvragen?

Lees ervaringen
van anderen

Tom van Dijk Uitvaarten
Onze visie
Tom van Dijk Uitvaarten_Onze visie
Rob van Tilburg
Tom van Dijk Uitvaarten | Rob van Tilburg - ritueelbegeleider bij afscheid
Onze werkwijze
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg