Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Wilt u
direct
contact?

Een
overlijden
melden?

Uitvaart in Riel

Gratis
offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids?

Gratis
offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids?

Wilt u
direct
contact?

Uitvaart in Riel

Gratis
offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

5-sterren reviews op Google

Rust en ruimte om goed afscheid te nemen

Bij het regelen van een uitvaart in Riel en omstreken komt veel kijken. Of u nu in Riel zelf woont of in één van de omliggende dorpen, Tom van Dijk Uitvaarten staat tijdens de moeilijke periode rondom een overlijden voor u klaar met persoonlijke aandacht, betrokken begeleiding en oprecht advies. Onze toegewijde uitvaartverzorger, Tom van Dijk, neemt met liefde alle zorgen omtrent de begrafenis of crematie uit handen en begeleidt u persoonlijk stap voor stap bij het nemen van beslissingen en het regelen van alle noodzakelijke voorbereidingen voor de uitvaart.

Met ruim 10 jaar ervaring als begrafenisondernemer in de regio Riel zijn wij bekend met de verschillende mogelijkheden die er zijn voor een uitvaart in deze omgeving. En misschien nog belangrijker: voor ons staat voorop dat ieder mens bijzonder is en daarom een uniek afscheid verdient.

Wij nemen rustig de tijd voor u

Na een overlijden komt er veel op u af. Wij bieden u alle tijd en ruimte om de juiste keuzes te kunnen maken. Niet alle beslissingen hoeven namelijk in één keer genomen te worden. Vanaf het moment dat u een overlijden bij ons meldt, staan wij voor u klaar. Afhankelijk van uw voorkeur bezoeken we u nog dezelfde dag of anders de dag erna om samen de uitvaart in regio Riel te bespreken. Tijdens ons eerste bezoek bespreken we vooral de hoognodige zaken, zoals de keuze tussen een begrafenis of crematie en waar en wanneer u de uitvaart wenst te laten plaatsvinden.

Binnen 24 uur na ons eerste gesprek ontvangt u alvast een overzicht van de gemaakte afspraken, inclusief een kostenbegroting, zodat u in meteen weet waar u aan toe bent. In de dagen die volgen, bespreken we de verdere invulling van de uitvaartverzorging. Zo komen we geleidelijk tot een uitvaart die recht doet aan de wensen van u en uw dierbare en waar u achteraf met een goed gevoel op terug kijkt.

uitvaart in riel

Twee vertrouwde gezichten voor, tijdens en na de uitvaart in regio Riel

Tom van Dijk Uitvaarten biedt als één van de weinige uitvaartondernemingen in regio Riel en omgeving zowel uitvaartverzorging als ritueelbegeleiding onder één dak aan. Met Rob van Tilburg als onze eigen betrokken ritueelbegeleider, zorgen we ervoor dat elk afscheid tevens een persoonlijke en betekenisvolle viering van het leven wordt.

Samen met Rob bespreekt u de gewenste vorm en inhoud van de uitvaartdienst, waarbij hij u kan helpen om uw verhalen en herinneringen te verwerken in een waardevol en persoonlijk verhaal om namens u voor te dragen tijdens de afscheidsviering. Daarnaast biedt Rob ondersteuning bij het opstellen van teksten voor een eventueel gedachtenisprentje, denkt hij mee over (live) muziek en helpt hij bij het samenstellen van fotopresentaties, omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden. Met zorg en aandacht biedt hij dus daar waar gewenst ondersteuning bij de invulling van de afscheidsviering, stemt hij alles op elkaar en uw wensen af, zodat u met een gerust gevoel afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Een betrokken begrafenisondernemer voor iedereen in Riel of omstreken

Ook als u ergens anders een uitvaartverzekering heeft, kunt u gewoon bij ons terecht. Tom van Dijk Uitvaarten is namelijk een onafhankelijke begrafenisonderneming in de regio Riel. Hierdoor zijn we niet gebonden aan specifieke afspraken met uitvaartcentra of -verzekeraars en bent u volledig vrij in het kiezen van een crematorium, uitvaartcentrum, kerk, begraafplaats of andere uitvaartlocatie, zowel in Riel als ergens anders.

Ook is het mogelijk om een uitvaartdienst te houden op een plek die niet primair bedoeld is voor het houden van uitvaarten, maar wel belangrijk was voor uw dierbare, zoals een restaurant of theater. U kunt de uitvaart zelfs thuis in uw eigen huiskamer of tuin houden, voor een persoonlijke en intieme sfeer. Het is volledig aan u waar de afscheidsdienst plaats vindt, uiteraard afhankelijk van het aantal gasten dat u verwacht en het budget dat u wilt of kunt besteden. Als begrafenisondernemer in Riel en omgeving staan wij voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het realiseren van een afscheid dat past bij uw wensen en die van uw dierbare.

Bel ons gerust: 076 – 5555 444.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Offerte
aanvragen?

Lees ervaringen
van anderen

uitvaartonderneming riel
Onze werkwijze
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg
(Aankomend) overlijden
Tom van Dijk Uitvaarten_aankomend overlijden
Tom van Dijk
Tom van Dijk Uitvaarten_Tom van Dijk_Wie is Tom van Dijk