Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Crematie Tilburg

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Crematie Tilburg

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

5-sterren

reviews op Google

10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

5-sterren reviews op Google

Een crematie in Tilburg of omgeving

Voor een crematie in de regio Tilburg kunt u zeker bij Tom van Dijk Uitvaarten terecht.  Ook als u een uitvaartverzekering bij DELA, Monuta, Yarden, Ardanta of een andere uitvaartverzekering heeft. U kunt namelijk zelf kiezen welke uitvaartverzorger u wilt dat de uitvaart verzorgt. Met of zonder uitvaartverzekering, wij staan u, uw gezin en/of familie in deze moeilijke periode bij met persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid. 

Uitvaartverzorger Tom van Dijk heeft meer dan 10 jaar ervaring en kent de vele mogelijkheden die er voor een crematie in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek of een van de andere omliggende dorpen van Tilburg zijn. Tom bespreekt samen met u de wensen ten aanzien van de uitvaart en adviseert u vervolgens bij het maken van uw keuzes. U hoeft overigens bij ons niet alle beslissingen in één dag te nemen. Wij regelen de crematie in Tilburg namelijk in alle rust met u. 

U bepaalt zelf of uw dierbare zo lang mogelijk thuis blijft of tot aan de crematie in Tilburg in een afscheidshuis of uitvaartcentrum naar keuze wordt opgebaard. Ook welk afscheidshuis of uitvaartcentrum u kiest, bepaalt u zelf. Wij zijn namelijk onafhankelijk, hebben goede contacten met alle opbaarlocaties in Tilburg en omgeving en overleggen graag met u welke locatie voor u het beste aanvoelt.

Tom van Dijk Uitvaarten | aula crematorium
Appartementengebouw Spoorlaan Tilburg 'Vogelkooitjes'

Kiest u voor een begrafenis of crematie in regio Tilburg?

Tegenwoordig kiest meer dan 65 procent van de mensen in Tilburg en omgeving voor een crematie in Tilburg zelf (bij Crematorium Tilburg) of in Diessen (bij Crematorium Hilvarenbeek). Deze en andere belangrijke keuzes, zoals waar en wanneer de uitvaart plaatsvindt, stemmen wij tijdens ons eerste gesprek met u af. Uiterlijk 24 uur na dit gesprek ontvangt u van ons een samenvatting van de gemaakte afspraken samen met een begroting van de kosten van de crematie.

Uitvaartzorg gecombineerd met ritueelbegeleiding

De dagen na het eerste gesprek heeft u volop tijd om te bedenken hoe u de crematie in Tilburg of omgeving verder wilt vormgeven en invullen met gesproken bijdrages, muziek, foto’s en eventueel filmpjes. Indien gewenst helpt ritueelbegeleider Rob van Tilburg u daar met liefde bij. Stap voor stap werken we zo samen met u toe naar een persoonlijk, warm en waardig afscheid van uw dierbare.

Tom van Dijk Uitvaarten verzorgt zowel een crematie in Tilburg als een begrafenis in Goirle, Oisterwijk of één van de andere omliggende dorpen. Omdat wij samenwerken met alle crematoria, kerken en begraafplaatsen in Tilburg en omgeving, verzorgen we ook een crematie in Diessen (gemeente Hilvarenbeek) en uitvaarten of begrafenissen in Goirle, Riel, Gilze, Rijen, Moergestel, Oisterwijk, Heukelom, Udenhout en Berkel-Enschot.

Heeft u nog vragen?

Wij zijn er voor u, voor, tijdens en na de crematie. Dus, mocht u nog vragen hebben, belt u ons gerust:
013 – 8888 444 (dag en nacht bereikbaar)

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Lees ervaringen
van anderen

Tom van Dijk Uitvaarten
Onze werkwijze
Onze werkwijze 2
De uitvaart
Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart
Tom van Dijk
Tom van Dijk Uitvaarten_Tom van Dijk_Wie is Tom van Dijk