Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Wilt u
direct
contact?

Een
overlijden
melden?

Uitvaart in Oisterwijk

Gratis
offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids?

Gratis
offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids?

Uitvaart in Oisterwijk

Gratis
offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

Alle ruimte om goed afscheid te nemen

Woont u in Oisterwijk, Heukelom, Moergestel of in één van de omliggende dorpen in de regio? Tom van Dijk Uitvaarten staat in de moeilijke periode rondom een overlijden dag en nacht voor u klaar.

Bij het regelen van een uitvaart in Oisterwijk en omstreken komt veel kijken. Er is tegenwoordig namelijk veel mogelijk, dus zijn er ook veel keuzes te maken. Wij bieden u daarbij betrokken begeleiding door één en dezelfde uitvaartverzorger, Tom van Dijk. Hij neemt u met liefde alle zorgen omtrent de begrafenis of crematie uit handen en geeft u veel persoonlijke aandacht en oprecht advies dat aansluit bij uw wensen. Want ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid.

Met ruim 10 jaar ervaring kunnen wij u gedegen, stap voor stap begeleiden bij het nemen van de juiste beslissingen en alle voorbereidingen voor de uitvaart in omgeving Oisterwijk voor u regelen. Hierdoor kunt u in alle rust afscheid nemen, op een manier die bij u en uw dierbare past.

Samen met u werken we rustig naar een waardevol afscheid

Na een overlijden komt er veel op u af. Wij bieden u alle tijd en ruimte om de juiste keuzes te kunnen maken. Niet alle beslissingen hoeven namelijk in één keer genomen te worden. Vanaf het moment dat u een overlijden bij ons meldt, staan wij voor u klaar. Afhankelijk van uw voorkeur bezoeken we u nog dezelfde dag, of anders de dag erna, om samen de uitvaart in regio Oisterwijk te bespreken. Tijdens ons eerste bezoek bespreken we vooral de hoognodige zaken, zoals de keuze tussen een begrafenis of crematie en waar in Oisterwijk of omgeving en wanneer u de uitvaart wenst te laten plaatsvinden.

Binnen 24 uur na ons eerste gesprek ontvangt u alvast een overzicht van de gemaakte afspraken, inclusief een kostenbegroting, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. In de dagen die volgen, bespreken we de verdere invulling van de uitvaartverzorging. Zo komen we geleidelijk tot een uitvaart die recht doet aan de wensen van u en uw dierbare en waar u achteraf met een goed gevoel op terug kijkt.

uitvaart in oisterwijk

Begrafenisondernemer en ritueelbegeleider onder één dak in omgeving Oisterwijk

Tom van Dijk Uitvaarten biedt als één van de weinige uitvaartondernemingen in regio Oisterwijk en omgeving zowel uitvaartverzorging als ritueelbegeleiding onder één dak aan. Met Rob van Tilburg als onze eigen betrokken ritueelbegeleider, zorgen we ervoor dat elk afscheid tevens een persoonlijke en betekenisvolle viering van het leven wordt.

Samen met Rob bespreekt u de gewenste vorm en inhoud van de uitvaartdienst, waarbij hij u kan helpen om uw verhalen en herinneringen te verwerken in een waardevol en persoonlijk verhaal om namens u voor te dragen tijdens de afscheidsviering. Daarnaast biedt Rob ondersteuning bij het opstellen van een tekst voor een eventueel gedachtenisprentje, kan hij meedenken over (live) muziek en helpen bij het samenstellen van een of meerdere fotopresentaties, omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden. Met zorg en aandacht biedt hij dus, daar waar gewenst, ondersteuning bij de invulling van de afscheidsviering. Rob stemt alles op elkaar en uw wensen af, zodat het een mooi geheel wordt en u met een gerust gevoel afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Uw betrokken begrafenisondernemer in regio Oisterwijk

Ook als u ergens anders een uitvaartverzekering heeft, kunt u gewoon bij ons terecht. Tom van Dijk Uitvaarten is namelijk een onafhankelijke begrafenisonderneming in de regio Oisterwijk. Hierdoor zijn we niet gebonden aan specifieke afspraken met uitvaartcentra of -verzekeraars en bent u volledig vrij in het kiezen van een crematorium, uitvaartcentrum, kerk, begraafplaats of andere uitvaartlocatie, zowel in Oisterwijk als ergens anders.

Ook is het mogelijk om een uitvaartdienst te houden op een plek die niet primair bedoeld is voor uitvaarten, maar wel belangrijk was voor uw dierbare, zoals een restaurant of theater. U kunt de uitvaart zelfs thuis in uw eigen huiskamer of tuin houden, voor een persoonlijke en intieme sfeer. Het is volledig aan u waar de afscheidsdienst plaatsvindt, uiteraard afhankelijk van het aantal gasten dat u verwacht en het budget dat u wilt of kunt besteden.

Als begrafenisondernemer in Oisterwijk en omgeving staan wij voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het realiseren van een afscheid dat past bij uw wensen en die van uw dierbare.

Bel ons gerust. Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 013 – 8888 444.

Hoe duur is een uitvaart in regio Oisterwijk?

Elke uitvaart vullen wij op een unieke manier in, aan de hand van uw persoonlijke wensen. Dit maakt het moeilijk om een standaardbedrag te noemen waaraan u qua uitvaartkosten moet denken. Om u toch een goede eerste indicatie te kunnen geven, nodigen we u uit om enkele korte vragen te beantwoorden via het offerteformulier op onze website. Wij maken graag gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Uw persoonlijke begrafenisondernemer in Oisterwijk en omgeving

Wij staan als begrafenisonderneming in Oisterwijk en omstreken 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij het regelen van een gedenkwaardige uitvaart.

Wilt u alvast in alle rust uw eigen uitvaartwensen eens overdenken en vastleggen? Vraag dan gerust onze gratis uitvaartwensengids aan of maak een afspraak voor een persoonlijk uitvaartwensengesprek. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat de uitvaart persoonlijk en waardevol wordt vormgegeven. U kunt op ons rekenen voor ondersteuning, advies en ontzorging, voor, tijdens en na de uitvaart.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te bellen op (013) 8888 444. Wij denken graag met u mee. Lees hieronder de ervaringen van anderen voor een beter beeld van onze service.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Offerte
aanvragen?

Lees ervaringen
van anderen

uitvaartonderneming riel
Onze werkwijze
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg
(Aankomend) overlijden
Tom van Dijk Uitvaarten_aankomend overlijden
Tom van Dijk
Tom van Dijk Uitvaarten_Tom van Dijk_Wie is Tom van Dijk