Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Uitvaartbegeleiding Tilburg

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Uitvaartbegeleiding Tilburg

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

5-sterren

reviews op Google

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

5-sterren reviews op Google

Tom van Dijk Uitvaarten biedt u persoonlijke uitvaartbegeleiding in Tilburg en de omliggende dorpen zoals Goirle, Riel, Gilze, Rijen, Hilvarenbeek, Diessen, Moergestel, Oisterwijk, Udenhout, Berkel-Enschot, en daarbuiten.

In de moeilijke tijd rondom het overlijden van uw dierbare bieden wij u oprechte aandacht en betrokkenheid en complete ondersteuning van begin tot eind en daarna.

Persoonlijke uitvaartbegeleiding in regio Tilburg

Steeds vaker kiezen mensen voor uitvaartbegeleiding in Tilburg en omstreken een kleinere, lokale uitvaartonderneming in plaats van een grootschalig landelijk bedrijf. Omdat het prettig is bij een uitvaart gedurende het hele proces begeleid te worden door één vertrouwd gezicht. Uitvaartverzorger Tom van Dijk is toegewijd en staat dag en nacht voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de uitvaartdienst. Hij zal u met liefde begeleiden en ontzorgen tijdens deze moeilijke periode en actief met u meedenken over alle keuzes die op u afkomen.

In deze tijd van verdriet moeten er namelijk veel beslissingen genomen en zaken geregeld worden. Tom van Dijk neemt graag de tijd om alle mogelijkheden met u door te nemen, zodat u weloverwogen uw keuzes kunt maken.

Op de dag van de uitvaart zelf zorgt Tom persoonlijk voor een vlekkeloos verloop, zodat u zich volledig kunt richten op het goed afscheid nemen van uw geliefde.

Of u nu kiest voor een begrafenis of crematie, wij staan dag en nacht voor u klaar. Bij Tom van Dijk Uitvaarten kunt u rekenen op betrokken en professionele uitvaartbegeleiding tijdens elke stap van het proces.

In het filmpje stelt Tom zich graag kort aan u voor en vertelt hij meer over de werkwijze van Tom van Dijk Uitvaarten.

Uitvaartbegeleiding en ritueelbegeleiding onder één dak

Naast onze uitvaartbegeleiding in regio Tilburg, hebben wij ook onze eigen ritueelbegeleider, Rob van Tilburg. Rob speelt een essentiële rol bij de invulling van de uitvaartdienst. Om ervoor te zorgen dat deze persoonlijk en waardevol is, gaat Rob uitgebreid in gesprek met u over het leven van uw dierbare. Samen bespreekt u ook de gewenste inhoud en vorm van de ceremonie. Rob maakt aan de hand daarvan een draaiboek dat u alvast een idee geeft van hoe de uitvaartdienst opgebouwd wordt. Met de verhalen en herinneringen die u aan Rob vertelt, kan hij een persoonlijk verhaal opstellen en dat namens u voordragen tijdens de afscheidsdienst. Natuurlijk ontvangt u de tekst hiervan vooraf ter beoordeling. Zo bent u verzekerd van een afscheidsceremonie die helemaal aansluit bij wat u en/of andere naasten graag willen delen.

Naast het verzorgen van de ceremonie, kan Rob ook aanvullende ondersteuning bieden. Denk hierbij aan het opstellen van een mooie tekst voor het gedachtenisprentje, het inscannen van foto’s, het meedenken over passende (live) muziek en het maken van fotopresentaties die tijdens of na de afscheidsdienst getoond kunnen worden.

Bij Tom van Dijk Uitvaarten staan we volledig klaar om u met zorg en aandacht te ondersteunen en begeleiden, zowel voor, tijdens als na de afscheidsdienst. Uw wensen en behoeften staan centraal bij ons, dus als u graag zelf bepaalde aspecten wilt oppakken, heeft u daar alle vrijheid in. Onze uitvaartbegeleiding in regio Tilburg stemmen wij volledig af op uw persoonlijke voorkeuren.

uitvaartbegeleiding ritueelbegeleiding tilburg
Wat families over ons zeggen

Samen nemen we de tijd

Bij Tom van Dijk Uitvaarten geloven we in een benadering die betrokkenheid, persoonlijkheid en warmte combineert met professionaliteit. Het is onze missie om u stap voor stap door de voorbereidingen van de uitvaart te begeleiden, zodat elke keuze die u maakt weloverwogen is.

Onze werkwijze als uitvaartbegeleiding in de regio Tilburg is erop gericht samen met u de tijd te nemen om de uitvaart vorm te geven. We begrijpen dat het lastig is om alle beslissingen in één dag te nemen. Daarom nemen wij tijdens ons eerste bezoek alleen de belangrijkste keuzes met u door. Wilt u een begrafenis of crematie? Waar en wanneer zou u de ceremonie willen laten plaatsvinden? Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens van ons een duidelijk overzicht van de gemaakte keuzes, samen met een eerste kostenbegroting. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en kunt u overzicht behouden tijdens deze emotionele dagen.

In de dagen die volgen, gaan we uitgebreid in op de verdere invulling van de uitvaartverzorging, uiteraard rekening houdend met uw wensen. Om u goed op de hoogte te houden en zo onverwachte verrassingen te voorkomen, ontvangt u -wanneer latere keuzes hier aanleiding toe geven- van ons een aangepaste begroting. Zo blijft u te allen tijde volledig op de hoogte van de kosten en weet u precies waar u aan toe bent.

uitvaartbegeleiding tilburg

Unieke uitvaartbegeleiding in regio Tilburg

Tom van Dijk Uitvaarten is een geheel onafhankelijke uitvaartonderneming. Dit betekent dat we niet gebonden zijn aan afspraken met uitvaartcentra of verzekeraars. U kunt altijd bij ons terecht, met of zonder uitvaartverzekering.

De eerste en belangrijkste vraag die wij u voorleggen wanneer u van onze uitvaartbegeleiding gebruik maakt is: wilt u een crematie of begrafenis? Hoewel cremeren tegenwoordig bij 65 procent van de mensen de voorkeur heeft, kunt u uiteraard ook voor een begrafenis bij Tom van Dijk Uitvaarten terecht. Of het nu gaat om een crematie bij Crematorium Tilburg, Crematorium Hilvarenbeek in Diessen, DELA Huis van Brabant in Oosterhout, of een begrafenis in Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Rijen of een van de omliggende dorpen, u kunt altijd op ons rekenen. En natuurlijk zijn we ook beschikbaar voor uitvaarten in de regio Waalwijk, Oosterhout, Breda of daarbuiten.

Daarnaast bent u volledig vrij om te kiezen waar de afscheidsdienst plaatsvindt. Een uitvaart hoeft namelijk niet noodzakelijkerwijs in een kerk of crematorium te worden gehouden. We verzorgen met regelmaat uitvaarten bij verschillende locaties in de regio Tilburg, zoals de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek, cultureel centrum Jan van Besouw in Goirle en de Druiventros in Berkel-Enschot. Ook wordt steeds vaker gekozen voor een afscheid in huiselijke kring, in uw eigen huiskamer of tuin. Het uitgangspunt is de door u gewenste sfeer tijdens het afscheid, het aantal gasten dat u wilt uitnodigen en het bedrag dat u aan de uitvaart wilt of kunt besteden. Wij denken vervolgens graag met u mee over de meest passende mogelijkheden.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op (013) 8888 444 en staan altijd klaar om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

“Hoe bepaal ik de keuze voor een begrafenis of crematie?”

Vindt u het lastig om te kiezen tussen een begrafenis en een crematie? Wij begrijpen dat. Laat ons u helpen bij het verkennen van de mogelijkheden.

Bij een begrafenis hebben nabestaanden een fysieke plek om te bezoeken en de overledene te gedenken. U kunt daarbij kiezen voor begraven op de Centrale Begraafplaats West (ook bekend als Begraafplaats Hoflaan), achter het crematorium in Tilburg, of op een van de andere begraafplaatsen in Tilburg en nabijgelegen dorpen. Ook natuurbegraven is tegenwoordig een populaire optie. Als dit uw voorkeur heeft, zijn er in de regio diverse, prachtige natuurbegraafplaatsen, zoals De Utrecht in Esbeek (gemeente Hilvarenbeek), Huis ter Heide in De Moer (gemeente Loon op Zand) en De Hoevens in Alphen.

Voor veel mensen die kiezen voor een crematie, zijn de vaak lagere kosten een doorslaggevende factor. Het feit dat nabestaanden na het overlijden niet belast worden met het grafonderhoud wordt eveneens als positief ervaren. Dit geldt overigens ook voor begraven op een natuurbegraafplaats. Tevens biedt een crematie de mogelijkheid om de as van uw dierbare dichtbij u te houden, in een urn of assieraad, of om de as op een betekenisvolle plek voor u of uw overleden dierbare uit te strooien.

Begraven of cremeren, beide opties hebben hun voor- en nadelen. Bij Tom van Dijk Uitvaarten, uw uitvaartbegeleiding in Tilburg en omgeving, denken we graag met u mee wat het beste bij u en uw overleden dierbare past.

Begrafenis of uitvaart uitvaartbegeleiding Tilburg

“Wat zijn de kosten van een persoonlijke uitvaart?”

Een begrijpelijke vraag, maar er is niet zomaar een bedrag te noemen, omdat elke uitvaart uniek is. De uitvaartkosten worden bepaald door de wensen van uw overleden dierbare en natuurlijk die van u.

Om u een reële eerste begroting te kunnen bieden, stellen we u in het offerteformulier een paar korte vragen over de door u gewenste invulling van de uitvaart. Wanneer u die beantwoordt, ontvangt u van ons binnen een dag gratis en vrijblijvend een globale offerte.

Bij het melden van een overlijden staan we, indien gewenst, dezelfde dag nog voor u klaar. Uiterlijk 24 uur na het eerste gesprek ontvangt u van ons een complete begroting op basis van de gemaakte keuzes. Hierin vindt u overzichtelijk alle tot dan toe besproken onderdelen terug, zoals de uitvaartkist of -mand, rouwdrukwerk, eventuele bloemen, de locatie voor de uitvaart en condoleance, de begrafenis of crematie zelf, en natuurlijk onze uitvaartbegeleiding in Tilburg en omstreken. Tijdens deze moeilijke periode, vinden wij het belangrijk om u duidelijkheid te bieden. Daarom zijn wij altijd transparant over de kosten van de uitvaart.

Wilt u vooraf een gedetailleerder beeld krijgen van de te verwachten kosten? Dan kunt u kosteloos en vrijblijvend een uitvaartwensengesprek met ons inplannen. We bespreken hierin al uw wensen en stellen op basis daarvan een nauwkeurige begroting op. Wanneer u eerst zelf eens na wilt denken over de verschillende uitvaartmogelijkheden, kunt u ook gratis onze uitvaartwensengids aanvragen.

Uw persoonlijke uitvaartbegeleiding in regio Tilburg

Wij staan dag en nacht voor u klaar. Heeft u vragen over onze uitvaartbegeleiding in Tilburg en omstreken, wilt u meer weten over bepaalde mogelijkheden of een kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op.

We bieden u graag een professioneel en persoonlijk advies en voorzien u desgewenst van meer informatie.

persoonlijke uitvaartbegeleiding tilburg

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Lees ervaringen
van anderen

Tom van Dijk Uitvaarten
Onze werkwijze
Onze werkwijze 2
De uitvaart
Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart
Tom van Dijk
Tom van Dijk Uitvaarten_Tom van Dijk_Wie is Tom van Dijk