Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Begrafenisondernemer Tilburg

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Begrafenisondernemer Tilburg

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

5-sterren

reviews op Google

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

5-sterren reviews op Google

Begrafenisondernemer met zorg en aandacht

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in regio Tilburg die u met zorg en aandacht begeleidt, adviseert en ontzorgt in de moeilijke periode rondom een overlijden? Wij, van Tom van Dijk Uitvaarten, staan voor u klaar en regelen met liefde een uitvaart in Tilburg zelf, in de omliggende dorpen zoals Goirle, Riel, Gilze, Rijen, Hilvarenbeek, Diessen, Moergestel, Oisterwijk, Udenhout en Berkel-Enschot, of elders.

Uw begrafenisondernemer in regio Tilburg, voor, tijdens en na de uitvaart

Als zelfstandige begrafenisondernemer in Tilburg en omstreken begrijpen wij dat u voor, tijdens en na de uitvaart door dezelfde uitvaartverzorger begeleid wil worden. Onze uitvaartverzorger Tom van Dijk weet precies wat er bij een verlies komt kijken en kan u geheel begeleiden en ontzorgen bij alles wat er in deze korte periode op u af komt. Hij zal u precies aangeven wat wanneer besloten moet worden, u uitgebreid alle mogelijkheden voorleggen en het vervolgens voor u regelen.  Om dit goed met u door te spreken, nemen we bij Tom van Dijk Uitvaarten de rust en tijd die u nodig heeft. Samen met u zorgen wij dat het een persoonlijk en waardevol afscheid wordt, geheel naar uw wensen, en uiteraard dat op de dag van de uitvaartdienst zelf alles vlekkeloos verloopt.

Bekijk in de korte videopresentatie wat wij als begrafenisondernemer in Tilburg en omstreken voor u kunnen betekenen en welke werkwijze wij daarbij hanteren.

Een begrafenisondernemer die zowel uitvaartverzorging als ritueelbegeleiding biedt

De gewenste inhoud van het afscheid is essentieel voor een persoonlijke uitvaart. Rob van Tilburg is onze eigen ritueelbegeleider bij afscheid, met ruime ervaring om u te helpen de afscheidsviering volledig naar uw wens in te vullen. Dit is uniek voor een begrafenisondernemer en biedt u veel gemak tijdens een moeilijke tijd. Rob bespreekt graag met u de gewenste vorm en inhoud van de afscheidsviering om deze zo persoonlijk en waardevol mogelijk te maken. Wij noemen het bewust een afscheidsviering, omdat we, weliswaar op bescheiden wijze, ook het leven van uw overleden dierbare samen vieren, met een lach en een traan dus. Rob kan van alles wat u hem vertelt een persoonlijk en pakkend verhaal maken en dit namens u voordragen tijdens de afscheidsviering, terwijl er natuurlijk daarnaast ook alle ruimte blijft voor u zelf of andere nabestaanden om te spreken.

De teksten van alle sprekers worden vooraf op elkaar afgestemd. De complete tekst ontvangt u vervolgens vóór de dag van de uitvaart, zodat u zelf nog kunt bekijken of deze correct en geheel naar wens is. Ook staat Rob voor u klaar bij het bedenken van een beknopte tekst voor op het gedachtenisprentje en kan hij met u meedenken over de invulling van de (live) muziek. Bovendien kan Rob helpen met het inscannen van fysieke foto’s en maakt hij graag één of meerdere fotopresentaties voor u in PowerPoint. Samen zorgen wij ervoor dat alles naar wens verloopt en dat de persoonlijkheid van uw overleden dierbare duidelijk overkomt in de afscheidsdienst.

Begeleiding met zorg en aandacht

Families die we als begrafenisondernemer in regio Tilburg eerder hebben mogen begeleiden, benoemen zelf dat we een persoonlijke, betrokken en warme benadering hanteren in combinatie met onze professionaliteit. Dat u de nodige rust en tijd krijgt om alles naar uw wens te regelen, vinden wij eveneens erg belangrijk. Stap voor stap begeleiden we u richting de dag van de uitvaart. Het is onze prioriteit dat u alle keuzes die in deze moeilijke tijd op uw pad komen weloverwogen kunt maken.

Tijdens ons eerste bezoek bespreken we de meest urgente onderwerpen. Wordt er gekozen voor een begrafenis of crematie? Waar en wanneer gaat de afscheidsviering plaatsvinden? Binnen 24 uur ontvangt u van ons een samenvatting van de tot zo ver gemaakte afspraken met een eerste kostenbegroting, zodat u hiervan gelijk op de hoogte bent en zo nodig uw wensen kunt aanpassen. In de volgende dagen gaan we dieper in op de invulling van de afscheidsviering en passen we daar de begroting indien van toepassing tussentijds op aan. Als begrafenisondernemer in Tilburg en omstreken hanteren we een open communicatie zodat u altijd helder zicht heeft op de voortgang en de uitvaartkosten.

Een onafhankelijke begrafenisondernemer die u persoonlijk begeleidt

Of uw dierbare begraven of gecremeerd zal worden is de eerste keuze om te maken na een overlijden. Al enige tijd kiezen de meeste mensen voor cremeren. Tom van Dijk Uitvaarten verzorgt crematies onder andere bij Crematorium Tilburg, Crematorium Hilvarenbeek in Diessen en DELA Huis van Brabant in Oosterhout. Natuurlijk kunt u ons ook benaderen voor een afscheidsviering in Waalwijk, Breda of Oosterhout.

Met of zonder uitvaartverzekering, u kunt altijd bij ons terecht en bent volledig vrij om elk uitvaartcentrum, crematorium, kerk en/of begraafplaats te kiezen als uitvaartlocatie of laatste rustplaats. Doordat wij een onafhankelijke begrafenisondernemer in regio Tilburg zijn, zijn we namelijk niet gebonden aan specifieke uitvaartcentra of -locaties. Het is zelfs mogelijk om de uitvaartdienst op een voor de overledene en/of uzelf dierbare plek te organiseren. Denkt u hierbij aan een restaurant waar u graag komt, een oude kapel, een theater dat u regelmatig bezoekt of uw eigen huiskamer en/of tuin. U bepaalt welke sfeer u graag bij het afscheid wenst te creëren, hoeveel gasten er aanwezig mogen zijn en wat het budget voor de uitvaart is. Wij helpen u vervolgens graag bij het kiezen van de juiste locatie en de invulling van het afscheid. Hiervoor kunt u ons dag en nacht bellen op (013) 8888 444.

“Waarom zou ik kiezen voor een begrafenis of een crematie?”

Twijfelt u nog tussen een begrafenis of crematie? De voornaamste reden die wordt genoemd bij het kiezen voor een begrafenis is dat de nabestaanden dan een plek hebben om naartoe te gaan en de dierbare te herinneren. Verder wordt er steeds vaker gekozen voor een natuurbegraafplaats.. De rust, het groen en de uitgestrekte ruimte zorgen ervoor dat uw dierbare een prachtige plek krijgt. Wij vertellen u graag alles over natuurbegraven. Kiest u voor een crematie? Cremeren heeft doorgaans een lager kostenplaatje dan begraven en biedt u de mogelijkheid om uw dierbare op een voor hem of haar betekenisvolle plek uit te strooien. Ook is het mogelijk om de as van uw dierbare thuis bij u te houden. Begraven of cremeren…. Wat uw keuze ook wordt, wij als begrafenisondernemer in Tilburg en omstreken denken graag met u mee.

“Wat zijn de kosten van een uitvaart?”

Eigenlijk is het onmogelijk om nu al te benoemen aan welk totaalbedrag u zou kunnen denken bij een volledige uitvaart. Doordat elk afscheid uniek is en totaal naar wens wordt ingericht, kunnen de uitvaartkosten flink verschillen. Wel is het mogelijk om het korte offerteformulier op onze website in te vullen. Aan de hand van een aantal vragen kunnen we u een reële eerste indicatie van het kostenplaatje bieden.

Wilt u graag specifieker weten aan welk bedrag u dient te denken? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend uitvaartwensengesprek. En als u liever eerst zelf nadenkt over hoe uw uitvaart eruit zou zien, vraag dan onze gratis uitvaartwensengids aan.

Benader ons als begrafenisondernemer in regio Tilburg voor een uniek afscheid

Na het melden van een overlijden bij ons komen wij als begrafenisondernemer in Tilburg en omstreken, indien gewenst, nog dezelfde dag bij u langs. In het heldere kostenoverzicht die u uiterlijk 24 uur daarna van ons ontvangt, vindt u alle keuzes terug die u gemaakt heeft. Variërend van de uitvaartkist of -mand, eventuele bloemen, tot en met het rouwdrukwerk, de uitvaart- en condoleancelocatie, de crematie of begrafenis zelf en uiteraard een vergoeding voor onze begeleiding. In deze emotionele periode vinden wij het van belang om helder en transparant te communiceren over de kosten, u heeft immers al zoveel aan uw hoofd. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Tom van Dijk Uitvaarten of kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen via (013) 8888 444. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Lees ervaringen
van anderen

Tom van Dijk Uitvaarten
Onze werkwijze
Onze werkwijze 2
De uitvaart
Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart
Tom van Dijk
Tom van Dijk Uitvaarten_Tom van Dijk_Wie is Tom van Dijk