Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Uitvaartbeleving 'Het kan ook anders'

Zondag 22 september: Uitvaartbeleving ‘Het kan ook anders’

Omdat ieder mens bijzonder is en een uniek afscheid verdient.

Na het overlijden van een dierbare willen nabestaanden tegenwoordig vooral op persoonlijke wijze afscheid nemen. Door samen stil te staan, terug te kijken en het leven te vieren, op een manier die bij de overledene past. Minder traditioneel dan voorheen en allesbehalve standaard dus. De mogelijkheden hiervoor zijn talrijk. Daarom willen we u met Uitvaartbeleving ‘Het kan ook anders’ informeren en inspireren om alvast eens na te denken over hoe uw eigen afscheid eruit zou kunnen zien. Ook -of misschien zelfs juist- wanneer u midden in het leven staat.

Met alle opties die er zijn, is het lastig bepalen waar te beginnen en welke afwegingen te maken om tot de juiste keuzes en invulling van de uitvaart te komen. Een uitvaartverzorger is de aangewezen persoon om u daarbij te helpen. Dat kan wanneer iemand is overleden, maar gebeurt steeds vaker daarvoor al. Door bij leven al een en ander te regelen worden de nabestaanden later zoveel mogelijk ontlast en ontzorgd. Ervaring leert dat dit ook degene die het betreft een gerust gevoel geeft.

Uw eigen uitvaart bijwonen?

Wat nog niet zo vaak voor komt maar wel kan, is dat iemand die slecht nieuws heeft gekregen en weet dat hij of zij binnen afzienbare tijd komt te overlijden nog een stap verder gaat en ervoor kiest om zijn of haar eigen uitvaart zelf bij te wonen: een afscheid bij leven. Want waarom zou u er niet bij zijn wanneer mensen herinneringen aan u ophalen en zo samen uw leven vieren?

 

Ervaar zelf dat het anders kan

Omdat wij geloven dat het krachtiger is om u een aantal uitvaartmogelijkheden te laten ervaren dan erover te vertellen, organiseert Tom van Dijk Uitvaarten, in samenwerking met Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek en een aantal gewaardeerde partners, op zondagmiddag 22 september a.s. een geënsceneerd ‘afscheid bij leven’ die u kunt bijwonen. De hoofdpersoon van deze uitvaart is volledig gezond, kijkt achter de coulissen zelf mee via een livestream en zal na afloop, tijdens een kort interview, vertellen hoe hij of zij dit ervaren heeft.

Aansluitend is er uiteraard voor u volop gelegenheid om vrij rond te lopen in de verschillende ruimtes van Hilvaria Studio’s, met de verschillende deelnemende bedrijven in gesprek te gaan over de vele uitvaartmogelijkheden en vooral ook te genieten van een drankje en de lekkere versnaperingen die u door Hilvaria Studio’s worden aangeboden.

Wilt u een groots afscheid met al uw familieleden, vrienden
en kennissen op een prachtige locatie
óf juist een klein, intiem afscheid bijvoorbeeld bij uw thuis?

Doorbreek het taboe en bespreek uw uitvaartwensen

Uw eigen uitvaart is geen onderwerp waar u dagelijks bij stilstaat en met elkaar over praat. Toch is het wel verstandig om dit tijdig, bij leven en welzijn, eens te doen.

Misschien denkt u voor uw uitvaart wel aan een theater of café waar u regelmatig komt. Of u wilt het afscheid juist liever klein en intiem houden, in eigen tuin bijvoorbeeld. Een bezoek aan Uitvaartbeleving ‘Het kan ook anders’ is een goede aanleiding om hierover eens met elkaar in gesprek te gaan en zo het taboe te doorbreken.

Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart_persoonlijke afscheidsviering
Uitvaartbeleving 'Het kan ook anders': een viering van het leven

Reserveer nu alvast uw gratis plaatsen!

Zondag 22 september ontvangen wij u graag vanaf 13:00 uur bij Hilvaria Studio’s (Goirlesedijk 12b, 5081 ND Hilvarenbeek) voor het bijwonen van een geënsceneerd ‘afscheid bij leven’.

Het programma deze zondagmiddag duurt van 14:00 tot circa 17:00 uur. Toegang is gratis, maar het aantal plaatsen gelimiteerd. Daarom vragen wij u om vooraf plaatsen te reserveren door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. U ontvangt vervolgens uiterlijk binnen twee dagen een mail van ons.

Wij heten u graag van harte welkom op zondag 22 september!

Ja!

        Ik wil graag gratis plaatsen reserveren voor Uitvaartbeleving ‘Het kan ook anders’ zondag 22 september 2024 bij Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek.

 

Velden met een * erachter zijn noodzakelijk om in te vullen.

Door het invullen en versturen van bovenstaand formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te gaan.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Offerte
aanvragen?

Lees ervaringen
van anderen

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Tom van Dijk Uitvaarten
Tom van Dijk
vertrouwde uitvaartverzorging tilburg
Rob van Tilburg
Tom van Dijk Uitvaarten | Rob van Tilburg - ritueelbegeleider bij afscheid
Onze werkwijze
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg