Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Crematie Breda

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Crematie Breda

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

ruim 10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

ruim 10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

Een crematie in Breda of daarbuiten

Voor een crematie in Breda kunt u terecht bij Tom van Dijk Uitvaarten. Wij nemen u de zorg voor de uitvaart uit handen en staan u bij in deze zware tijd.

Tom van Dijk Uitvaarten verzorgt voor u met zorg een crematie in Breda, in Etten-Leur of ergens anders in de regio Breda. In de moeilijke periode rondom een overlijden ondersteunen wij u en uw familieleden met persoonlijke aandacht, betrokkenheid en oprechte zorg.

Voor een crematie of begrafenis in Breda kiest u zelf of u wilt dat uw dierbare zo lang mogelijk thuis blijft of dat hij of zij wordt opgebaard in een uitvaartcentrum in uw omgeving, bijvoorbeeld ‘Het Huis van Afscheid’ in Breda.

Voor het regelen van een begrafenis of crematie in Breda nemen wij graag de tijd. Samen met u bespreken we de wensen ten aanzien van de uitvaart in Breda. U hoeft bij ons niet alle beslissingen in één dag te nemen.

Tom van Dijk Uitvaarten | aula crematorium
TomVanDijk_Breda_2021_ONLINE_9

Kiest u voor een begrafenis of crematie in regio Breda?

Tijdens ons eerste gesprek stemmen wij de belangrijkste dingen met u af, zoals de keuze voor begraven of cremeren, de uitvaartlocatie en de dag en het tijdstip van de uitvaartdienst. Het kiezen voor een begrafenis of crematie is vaak de eerste keuze die nabestaanden maken. Ongeveer 65 procent kiest daarbij voor een crematie in Etten-Leur of in Breda.

Uiterlijk 24 uur na ons gesprek ontvangt u van ons een samenvatting van de afspraken die we hebben gemaakt en geven we u een begroting van de kosten van de crematie.

Uitvaartverzorging en ritueelbegeleiding in Breda

Na het eerste gesprek heeft u alle tijd om te bedenken hoe u de uitvaart in Breda verder wil invullen. Zo werken we in de dagen na het overlijden tot de uitvaart stap voor stap toe naar een persoonlijk en waardig afscheid van uw dierbare.

Tom van Dijk Uitvaarten kan zowel een crematie in Breda als een begrafenis in Etten-Leur voor u verzorgen. En omdat we samenwerken met alle crematoria, kerken en begraafplaatsen in Breda en omgeving, verzorgen we ook een crematie in Etten-Leur en uitvaarten in Prinsenbeek, Wagenberg, Terheijden, Teteringen, Dorst, Bavel, Ulvenhout, Chaam, Strijbeek, Galder, Rijsbergen, Zundert, Wernhout en Achtmaal.

Heeft u nog vragen?

Wij zijn er voor u, voor, tijdens en na de crematie. Dus, mocht u nog vragen hebben, belt u ons gerust: 076-5555 444 (dag en nacht bereikbaar)

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Offerte
aanvragen?

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Lees ervaringen
van anderen

Tom van Dijk Uitvaarten
Onze werkwijze
Onze werkwijze 2
De uitvaart
Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart
Tom van Dijk
Tom van Dijk Uitvaarten_Tom van Dijk_Wie is Tom van Dijk