Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Live interview met Kelly de Vries

Een openhartig gesprek over leven met de dood

Op 6 juli 2021 werd misdaadverslaggever Peter R. de Vries in Amsterdam neergeschoten, op weg naar de parkeergarage, na de opnames van het tv-programma RTL Boulevard. Hij was zwaargewond en overleed negen dagen later, op 64-jarige leeftijd, in het ziekenhuis omringd door zijn familie.

Zondagmiddag 6 oktober 2024 is Kelly de Vries, dochter van de gerenommeerde misdaadverslaggever, onze hoofdgast tijdens deze unieke bijeenkomst georganiseerd door Tom van Dijk Uitvaarten in samenwerking met en bij Crematorium Tilburg.

Kelly’s reactie op onze uitnodiging: “Ik vind -hoe gek het ook klinkt- de dood een bijzonder en ook mooi onderwerp om over te praten. Ik heb helaas veel ermee te maken gehad in mijn leven.”

“Ik beloof je dat ik honderd word.”

Peter R. de Vries werd als misdaadverslaggever vaak bedreigd en had met de zwaarste criminelen te maken. Toen Kelly haar vader na de moord op Theo van Gogh in november 2004 vroeg “wat als wij een keer zo’n telefoontje krijgen?”, probeerde Peter zijn dochter gerust te stellen met de woorden “ik beloof je dat ik honderd word.”

Tijdens dit uniek live interview zal Kelly de Vries, dochter van de gerenommeerde misdaadverslaggever, vertellen hoe het is om op te groeien met de dood. Daarnaast deelt Kelly met ons hoe zij het rouwproces sinds het tragische overlijden van haar vader ervaart en wat haar drijft om zijn nalatenschap in de vorm van de Peter R. de Vries Foundation levend te houden.

Kelly zal haar verhaal doen in gesprek met Rob van Tilburg, ritueelbegeleider bij afscheid en medevennoot van Tom van Dijk Uitvaarten. Daarbij is het ook voor een aantal aanwezigen mogelijk om, via Rob en Tom, hun vraag aan Kelly te stellen.

 Misdaadverslaggever Peter R. de Vries
met zijn dochter, Kelly de Vries.

Met live muziek verzorgd door singer-songwriter en pianist Lars Zebregs

Deze unieke middag wordt sfeervol, muzikaal omlijst door Lars Zebregs, veelzijdig zanger, pianist en songwriter, die een aantal verzoeknummers van Kelly ten gehore zal brengen.

Lars is sinds 2013 professioneel muzikant, treedt op tijdens huwelijken, diners, borrels, verjaardagen en uitvaarten en put daarbij uit een heel breed repertoire. Daarnaast heeft hij inmiddels ook eigen muziek uitgebracht.

Na het interview met Kelly de Vries is er gelegenheid om nog even met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Kortom, alle ingrediënten voor een fijne en inspirerende zondagmiddag zijn aanwezig.

Reserveer nu alvast uw gratis plaatsen!

Het bijwonen van dit eenmalige interview met Kelly de Vries is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt. Dus, mis het niet!

Noteer zondag 6 oktober nu alvast in uw agenda en reserveer meteen uw gratis plaatsen door onderstaand reserveringsformulier in te vullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen twee dagen, een bevestiging van uw reservering per mail.

Vervolgens bent u zondag 6 oktober vanaf 13:30 uur van harte welkom bij Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 in Tilburg, waar u wordt ontvangen met gratis koffie of thee. Het programma begint om 14:00 uur en duurt tot 16:30 uur (en tot 17:30 uur inclusief nazit).

Ja!

        Ik wil graag gratis plaatsen reserveren voor het live interview met Kelly de Vries zondag 6 oktober 2024 bij Crematorium Tilburg.

 

Velden met een * erachter zijn noodzakelijk om in te vullen.

Door het invullen en versturen van bovenstaand formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te gaan.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Offerte
aanvragen?

Lees ervaringen
van anderen

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Tom van Dijk Uitvaarten
Tom van Dijk
vertrouwde uitvaartverzorging tilburg
Rob van Tilburg
Tom van Dijk Uitvaarten | Rob van Tilburg - ritueelbegeleider bij afscheid
Onze werkwijze
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg