Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Zondag 10 november 2024: Dialooggesprekken over ‘loslaten’

Deel in kleine setting jouw verhaal met anderen

Het is weer bijna november… 15 jaar geleden vond in die maand de eerste editie van ‘Tilburg in Dialoog’ plaats, waarbij op verschillende locaties in de stad mensen die elkaar niet kenden samen in gesprek gingen. Om zo hun eigen verhaal te delen en vooral ook te luisteren naar de ervaringen van anderen. ‘Tilburg in Dialoog’ bestaat inmiddels niet meer, maar bij Crematorium Tilburg gaan we in november nog steeds ieder jaar met elkaar aan tafel voor een mooie, open dialoog. Zo ook zondagmiddag 10 november aanstaande, dit keer met als thema: ‘loslaten’.

Loslaten? Hoe dan?!

Loslaten… Het lijkt zo makkelijk, maar hoe doe je dat? Bij een pen is het heel eenvoudig, maar dat wat je lief en dierbaar is of de persoon naar wie je hart uitgaat laat je niet zomaar ineens los. Iedereen doet dit dan ook op zijn of haar eigen manier. En precies daarover willen we deze zondagmiddag, tijdens vier rondes, met elkaar in gesprek gaan. Om te horen wat jouw verhaal is, je eigen ervaring en gevoel te herkennen in het verhaal van de ander en misschien wat inspiratie op te doen om mee naar huis te nemen en zelf mee aan de slag te gaan.

Zonder oordeel luisteren naar elkaar

Jong of oud, iedereen kan meedoen aan de dialoog en is dus van harte welkom! Samen met vijf of zes andere mensen neem je deel aan één van de dialogen die tegelijkertijd in meerdere ruimtes plaatsvinden. Voorop hierbij staat het met aandacht en zonder oordeel naar elkaar luisteren. Twee getrainde en ervaren gespreksleiders zullen de dialogen in goede banen leiden, te weten: Anja Driessens, Soundfulness klankwerker en tevens begeleider/coach van mensen om tot hun kern te komen, en ritueelbegeleider bij afscheid Rob van Tilburg.

Anja Driessens
Rob van Tilburg

Meld je nu gratis aan voor een uniek dialooggesprek zondag 10 november a.s.

De dialooggesprekken op zondag 10 november vinden plaats in Andante Café van Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 in Tilburg. Hier wordt je tussen 12:30 uur en 13:00 uur hartelijk ontvangen, met een kop koffie of thee. De dialoog zelf begint exact om 13:00 uur en duurt tot 16:00 uur (met een korte pauze tussendoor). Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt. Dus, reserveer tijdig een plek aan tafel en stuur een mail aan: rob@tomvandijkuitvaarten.nl. Je ontvangt dan binnen een dag een bevestiging en nadere details over de middag.

Graag tot zondagmiddag 10 november!

Groeten,
Anja Driessens
Rob van Tilburg

>> Of klik hier en keer terug naar het nieuwsoverzicht.

Vind je dit een goed artikel?

Deel het op Facebook
Deel het op Twitter
Deel het op Linkdin
Deel het met E-mail
Laat een bericht achter