Tom van Dijk Uitvaarten – Themadag: leven na de dood

Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

Is er leven na de dood?

5 themamiddagen ‘Is er leven na de dood?’

Freek de Jonge zingt het al sinds 1997: “Er is leven na de dood!”. Maar wat denkt u: is er nog ‘iets’, een leven na de dood?

Niemand die het met zekerheid kan zeggen, maar wel goed om er eens over na te denken. Daarom organiseert Tom van Dijk Uitvaarten, in het bijzonder voor de inwoners van de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Dongen en Waalwijk, op in totaal vijf zondagmiddagen in oktober, november en december, een themamiddag met als titel ‘Is er leven na de dood?’.

Demonstratie mediumschap, afgewisseld met live muziek

Medium Myrthe Bruinzeel vertelt u, vanuit haar ruime praktijkervaring, wat er gebeurt wanneer iemand overlijdt. Waar komen we terecht? En heeft de manier van overlijden invloed op hoe we in ‘de andere wereld’ ontvangen worden?

Vervolgens zal zij met korte readings proberen aan te tonen dat onze overleden dierbaren nog steeds om ons heen zijn en hun boodschappen aan enkele aanwezigen in het publiek doorgeven.

De themamiddagen worden bovendien omlijst met sfeervolle live muziek, op elke locatie verzorgd door andere muzikanten. Kortom, een middag die u niet snel zult vergeten.

 Medium Myrthe Bruinzeel legt contact met overleden dierbaren van enkele aanwezigen in het publiek.

Over Myrthe Bruinzeel

Myrthe Bruinzeel ontdekte als fysiotherapeut dat ieder mens een verhaal heeft en juist die verhalen nog meer haar aandacht genoten dan de klacht zelf. In 2006 is het mediumschap op haar pad gekomen. Omdat Myrthe heel nuchter van aard is, koos zij voor het Engels mediumschap, waarvoor zij onder andere lessen volgde aan het Arthur Findlay College in Stansted (Engeland) en waarbij het uitgangspunt is bewijs te leveren van het contact met de overledene. Myrthe heeft samen met haar levenspartner Patrick Rosenthal een succesvolle praktijk ‘Spirit & Soul’ in Teteringen en verzorgt tevens opleidingen mediumschap.

Maak uw keuze uit onderstaande 5 data en sfeervolle locaties

De themamiddagen ‘Is er leven na de dood?’ worden georganiseerd door Tom van Dijk Uitvaarten in samenwerking met en bij de vijf onderstaande accommodaties die voor velen in de regio bekend zijn, maar vaak nog niet als uitvaartlocatie.

U wordt op de betreffende datum bij elke locatie vanaf 13:30 uur hartelijk ontvangen met gratis koffie of thee. Het programma zelf begint om 14:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Tijdens de pauze en borrel na afloop is er volop gelegenheid met elkaar na te praten (consumpties hierbij zijn voor eigen rekening).

Alle locaties volgen uiteraard de op dat moment geldende coronarichtlijnen die vanuit de Nederlandse overheid en RIVM worden geadviseerd. Welke dat zijn, daarover wordt u een week vooraf per mail geïnformeerd.

Zondag 10 oktober 2021 | De Cammeleur in Dongen
De theaterzaal

De theaterzaal

Duo Splendid

Duo Splendid

De Hoge Ham 126, Dongen

De Hoge Ham 126, Dongen

Zondag 17 oktober 2021 | Theater De Leest in Waalwijk
De thermaflexzaal

De thermaflexzaal

Dave Hanhart, Monique Aarts

Dave Hanhart, Monique Aarts

Vredesplein 12, Waalwijk

Vredesplein 12, Waalwijk

Zondag 21 november 2021 | Het Turfschip in Etten-Leur
Het Schip

Het Schip

InfoFM

InfoFM

Schipperstraat 2, Etten-Leur

Schipperstraat 2, Etten-Leur

Zondag 28 november 2021 | De Avenue in Breda
De theaterzaal

De theaterzaal

Linda Maarseveen

Linda Maarseveen

Waterstraat 5, Breda

Waterstraat 5, Breda

Zondag 12 december 2021 | De Schelleboom in Oosterhout
De voormalige pottenbakkerij

De voormalige pottenbakkerij

Sarah Neyrinck (fotografie: KaatDM)

Sarah Neyrinck (fotografie: KaatDM)

Mathildastraat 37a, Oosterhout

Mathildastraat 37a, Oosterhout

Reserveringsformulier

** Vanwege de vrijdag 26 november aangekondigde, strengere coronamaatregelen, worden de twee laatste themamiddagen in Breda en Oosterhout op een later moment opnieuw ingepland. Tot die tijd is reserveren van plaatsen niet mogelijk. **

Toegang tot de themamiddag ‘Is er leven na de dood?’ is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt. Reserveer daarom nu één of meerdere zitplaatsen door onderstaand reserveringsformulier in te vullen en te verzenden. Let op: vol = vol.

Ja!

        Ik wil graag reserveren voor de gratis lezing/demonstratie mediumschap 
door Myrthe Bruinzeel met live muziek.

Velden met een * erachter zijn noodzakelijk om in te vullen.

Door het invullen en versturen van bovenstaand formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te gaan.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Offerte
aanvragen?

Lees ervaringen
van anderen

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Tom van Dijk Uitvaarten
Vooraf regelen
Tom van Dijk Uitvaarten_Vooraf regelen
De uitvaart
Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart
Veelgestelde vragen
Tom van Dijk Uitvaarten_Veelgestelde vragen