Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Bel bij vragen of overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Tilburg : 
Breda : 
Oosterhout :

Is er leven na de dood?

Laatste themamiddag ‘Is er leven na de dood?’ in Breda

Freek de Jonge zingt het al sinds 1997: “Er is leven na de dood!”. Maar wat denkt u: is er nog ‘iets’, een leven na de dood?

Niemand die het met zekerheid kan zeggen, maar wel goed om er eens over na te denken. Daarom organiseert Tom van Dijk Uitvaarten, in het bijzonder voor de inwoners van de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Dongen en Waalwijk, op in totaal vijf zondagen in 2021/2022 een themamiddag met als titel ‘Is er leven na de dood?’. De eerste vier themadagen hebben reeds plaatsgevonden. De laatste staat gepland zondag 17 april a.s. bij De Avenue in Breda.

Demonstratie mediumschap, afgewisseld met live muziek

Medium Myrthe Bruinzeel vertelt u, vanuit haar ruime praktijkervaring, wat er gebeurt wanneer iemand overlijdt. Waar komen we terecht? En heeft de manier van overlijden invloed op hoe we in ‘de andere wereld’ ontvangen worden?

Vervolgens zal zij met korte readings proberen aan te tonen dat onze overleden dierbaren nog steeds om ons heen zijn en hun boodschappen aan enkele aanwezigen in het publiek doorgeven.

De themamiddagen worden bovendien omlijst met sfeervolle live muziek, op elke locatie verzorgd door andere muzikanten. Kortom, een middag die u niet snel zult vergeten.

 Medium Myrthe Bruinzeel legt contact met overleden dierbaren van enkele aanwezigen in het publiek.

Over Myrthe Bruinzeel

Myrthe Bruinzeel ontdekte als fysiotherapeut dat ieder mens een verhaal heeft en juist die verhalen nog meer haar aandacht genoten dan de klacht zelf. In 2006 is het mediumschap op haar pad gekomen. Omdat Myrthe heel nuchter van aard is, koos zij voor het Engels mediumschap, waarvoor zij onder andere lessen volgde aan het Arthur Findlay College in Stansted (Engeland) en waarbij het uitgangspunt is bewijs te leveren van het contact met de overledene. Myrthe heeft samen met haar levenspartner Patrick Rosenthal een succesvolle praktijk ‘Spirit & Soul’ in Teteringen en verzorgt tevens opleidingen mediumschap.

Grijp nu die laatste kans op gratis plaatsen

U wordt op de betreffende datum bij de locatie vanaf 13:30 uur hartelijk ontvangen met gratis koffie of thee. Het programma zelf begint om 14:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Tijdens de pauze en borrel na afloop is er volop gelegenheid met elkaar na te praten (consumpties hierbij zijn voor eigen rekening).

Alle locaties volgen uiteraard de op dat moment geldende coronarichtlijnen die vanuit de Nederlandse overheid en RIVM worden geadviseerd. Of deze er op dat moment zijn en, zo ja, welke dat zijn, daarover wordt u een week vooraf per email door ons geïnformeerd.

Zondag 17 april 2022 (Eerste Paasdag) | De Avenue in Breda
De theaterzaal

De Theaterzaal

Sarah Neyrinck (fotografie: KaatDM)

Sarah Neyrinck (fotografie: KaatDM)

Waterstraat 5, Breda

Waterstraat 5, Breda

Reserveringsformulier

Toegang tot de themamiddag ‘Is er leven na de dood?’ is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt.

Vul onderstaand reserveringsformulier in en klik op ‘verzenden’. U ontvangt dan zo snel als mogelijk een bevestiging van uw reservering of aanmelding.

Ja!

        Ik wil me graag aanmelden voor de gratis lezing en demonstratie mediumschap
door Myrthe Bruinzeel, mét live muziek.

 

Velden met een * erachter zijn noodzakelijk om in te vullen.

Door het invullen en versturen van bovenstaand formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te gaan.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Offerte
aanvragen?

Lees ervaringen
van anderen

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Tom van Dijk Uitvaarten
Vooraf regelen
Tom van Dijk Uitvaarten_Vooraf regelen
De uitvaart
Tom van Dijk UItvaarten_De uitvaart
Veelgestelde vragen
Tom van Dijk Uitvaarten_Veelgestelde vragen