Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

Het NabestaandenLoket

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

Het NabestaandenLoket

Wilt u
direct
contact?

Gratis
offerte
aanvragen?

10

jaar ervaring

1 adres

voor uitvaartverzorging én ritueelbegeleiding

2

vertrouwde gezichten

5-sterren

reviews op Google

10 jaar ervaring

1 adres voor uitvaartverzorging én
ritueelbegeleiding

2 vertrouwde gezichten

5-sterren reviews op Google

UITVAART REGELEN  > Het NabestaandenLoket

Praktische hulp bij administratieve afwikkeling na overlijden

Ook na de uitvaart gaat onze zorg voor u gewoon door. Zodra de uitvaart voorbij is, moeten er namelijk nog de nodige praktische en administratieve zaken geregeld worden, zoals de erfenis, woning, belastingen, inkomsten en het opzeggen en overnemen van abonnementen en contracten. Dit kunnen soms ingewikkelde en langdurige trajecten zijn. Daarom bieden wij u hierbij graag ondersteuning in de vorm van het NabestaandenLoket. Een persoonlijk account, chat en telefonische klantenservice zorgen ervoor dat de juiste zaken op het juiste moment geregeld worden.

“Hoe werkt het NabestaandenLoket?”

Als u ons aangeeft gebruik te willen maken van het NabestaandenLoket, maken wij voor u een persoonlijk account aan. De e-mail die u vervolgens na de uitvaart van ons ontvangt geeft u toegang heeft tot uw account. Daarin treft u een overzicht aan van alle acties die na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van uw persoonlijke situatie wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor u relevant is.

NabestaandenLoket begeleidt u vervolgens stap voor stap bij het afwikkelen van de nalatenschap. Bij alle door u te nemen acties krijgt u uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen, maar ook tips en herinneringen over de afwikkeling van het overlijden. Daarnaast worden er veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen en/of overnemen van abonnementen, contracten en accounts. Wachtwoorden heeft u hiervoor niet nodig.

Met het NabestaandenLoket regelt u de gehele administratieve afwikkeling van het overlijden overzichtelijk op één plek. Dit bespaart u veel tijd en voorkomt dat kosten onnodig doorlopen.

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om deze aan te vragen.

“Voor wie is het NabestaandenLoket bedoeld?”

Elke familie die Tom van Dijk Uitvaarten begeleidt bij de uitvaart van een dierbare, bieden wij gratis de mogelijkheid gebruik te maken van het Nabestaandenloket.

Wilt u liever met een professional aan tafel om bank- en notariszaken, verzekeringen of fiscale aangelegenheden te bespreken? Dan brengen wij u graag in contact met Mark Hendriks van ‘8er de Wolken‘.

Wat families over ons zeggen

Meer weten?
Bel 24 uur
per dag

Gratis
uitvaartwensen-
gids

Offerte
aanvragen?

Families
over ons

Tom van Dijk Uitvaarten
Na de uitvaart
Tom van Dijk Uitvaarten | Breda | Tom van Dijk en Rob van Tilburg
Veelgestelde vragen
Tom van Dijk Uitvaarten_Veelgestelde vragen
(Aankomend) overlijden
Tom van Dijk Uitvaarten_aankomend overlijden