Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

Dit najaar: 5 themamiddagen ‘Is er leven na de dood?’

Toen wij in 2013 van start gingen met het begeleiden van families bij een overlijden, organiseerden we op twee locaties in ons toenmalige werkgebied rondom Oisterwijk een evenement met medium Myrthe Bruinzeel. Menigeen vond dat destijds -op zijn minst- een bijzondere keuze. En dat begrijpen we. De dood op zich is namelijk al een gevoelig onderwerp. En met elkaar praten over of er wel of niet ‘iets’ is na de dood vaak helemaal taboe. Toch is dit is wel heel wezenlijk.

De reacties van bezoekers acht jaar geleden, en ook bij latere bijeenkomsten met Myrthe, waren altijd erg positief. Daarom ligt het voor ons erg voor de hand, na onze verhuizing naar Breda, hier Tom van Dijk Uitvaarten de komende maanden te introduceren met een vergelijkbaar programma.

Demonstratie mediumschap, afgewisseld met live muziek

Medium Myrthe Bruinzeel legt contact met overleden dierbaren van enkele aanwezigen in het publiek.

In de maanden oktober, november en december maken wij een soort mini-tour door de regio. Op en in samenwerking met vijf unieke en prachtige locaties in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Dongen en Waalwijk, organiseren we, in het bijzonder voor de inwoners van deze gemeenten, een themamiddag met als titel ‘Is er leven na de dood?’.

En ja, daar staat bewust een vraagteken achter. We hebben Myrthe namelijk gevraagd om haar visie op wat er gebeurt als iemand overlijdt, vanuit haar ruime praktijkervaring, én een live demonstratie mediumschap te geven. Vervolgens is het aan u om te bepalen wat u daarvan vindt, bij u zelf na te gaan of u gelooft dat er nog ‘iets’, een leven is na de dood, en daarover misschien eens met mensen uit uw omgeving van gedachten te wisselen.

De middagen worden overigens sfeervol omlijst door live muziek, telkens verzorgd door andere muzikanten. En uiteraard wordt u op elke locatie hartelijk ontvangen met een gratis kop koffie of thee.

Wilt u erbij zijn? Reserveer dan nu uw gratis plaatsen!

Meer informatie over de vijf themamiddagen ‘Is er leven na de dood?’, de data, locaties én het reserveringsformulier vindt u hier.

Heeft u vervolgens nog vragen, stel deze dan gerust door bijvoorbeeld een mail te sturen aan info@tomvandijkuitvaarten.nl.

Wij hopen van harte persoonlijk met u kennis te mogen maken tijdens één van de vijf zondagmiddagen. Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Tom van Dijk
Rob van Tilburg

>> Klik hier en keer terug naar het nieuwsoverzicht.

Vind je dit een goed artikel?

Deel het op Facebook
Deel het op Twitter
Deel het op Linkdin
Deel het met E-mail
Laat een bericht achter