Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

Een mooi gesprek over… leven met de dood

Niets raakt ons zo en maakt zoveel los als de dood. Tegelijkertijd vinden we het maar moeilijk om er met anderen over te praten. Om toch dit gevoelige onderwerp bespreekbaar te maken organiseren wij samen met afscheidshuis Buiten Afscheid in Prinsenbeek zondagmiddag 6 november a.s. een dialooggesprek over leven met de dood.

Geïnspireerd raken

Denkt u dat er nog ‘iets’ is na de dood? En welke invloed heeft dit op uw leven nu? Kan iemand die dood is er toch nog op een bepaalde manier zijn? En bent u zelf bang om ooit dood te gaan of om iemand die u dierbaar is te verliezen? Het zijn enkele voorbeelden van vragen en onderwerpen die deze middag aan bod kunnen komen. Samen met vijf tot zeven andere mensen neemt u, in de huiskamer van afscheidshuis ‘Buiten Afscheid’, deel aan het dialooggesprek. Het delen van eigen ervaringen en het zonder oordeel naar elkaar luisteren staan daarbij voorop.

Luisteren zonder te oordelen

Gespreksleider Rob van Tilburg is ritueelbegeleider bij afscheid én medevennoot van het in Breda gevestigde Tom van Dijk Uitvaarten. Beroepsmatig voert Rob vaak gesprekken met nabestaanden over het leven en de dood. Daarnaast is hij al jaren bekend met de kracht van de dialoog, zowel als deelnemer, organisator en gespreksleider van ‘Nederland in Dialoog’. Deze middag zal Rob dezelfde, speciaal hiervoor ontwikkelde dialoogmethodiek gebruiken.

Onverwacht mooie gesprekken

Afscheidshuis ‘Buiten Afscheid’ biedt sinds eind 2021 nabestaanden alle rust en ruimte om in huiselijke sfeer afscheid te nemen van hun dierbare. Een plek ook voor ontspanning, bezinning of een avondje herinneringen ophalen met familie en vrienden in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart. Het was een langgekoesterde droom van initiatiefneemster, eigenaresse en gastvrouw Hella de Wit, om iets te kunnen betekenen voor mensen in rouw. Zie ook: www.buitenafscheid.nl.

Wees welkom!

Zondag 6 november bent u van harte welkom om deel te nemen aan ‘Een mooi gesprek over… leven met de dood’. Alleen of met tweeën, ongeacht uw leeftijd en of u al eens een dierbare heeft verloren of niet. Deelname en koffie/thee zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden doet u daarom vooraf door een e-mail te sturen aan info@tomvandijkuitvaarten.nl.

Vervolgens wordt u zondag 6 november vanaf 12:30 uur gastvrij ontvangen aan de Postbaan 11 in Prinsenbeek. De dialoog zelf start exact om 13:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

Graag tot zondag 6 november!

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen aan ons?
Bel ons gerust: (076) 55 55 444. Of mail: info@tomvandijkuitvaarten.nl.

>> Of klik hier en keer terug naar het nieuwsoverzicht.

Vind je dit een goed artikel?

Deel het op Facebook
Deel het op Twitter
Deel het op Linkdin
Deel het met E-mail
Laat een bericht achter