Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

Bel bij overlijden

(dag en nacht bereikbaar)

Breda:
Oosterhout:
Waalwijk:

De laatste 2 themamiddagen ‘Is er leven na de dood?’

Vorig jaar oktober begonnen we een soort mini-tour langs vijf theaters in de regio met de themamiddag ‘Is er leven na de dood?’. De eerste drie middagen in Dongen, Waalwijk en Etten-Leur werden druk bezocht en vooral erg positief gewaardeerd. Helaas gooide corona roet in het eten en moesten eind november de nog op stapel staande themamiddagen in Oosterhout en Breda afgeblazen worden. Dankzij de huidige versoepelingen kunnen deze echter alsnog doorgang vinden en wel op zondag 13 maart bij ‘De Schelleboom’ in Oosterhout en zondag 17 april (Eerste Paasdag) bij De Avenue in Breda.

Uiteraard hebben de mensen die zich eerder al aangemeld hadden nu voorrang bij het reserveren van plaatsen op de nieuwe data. Tot woensdag 2 maart 2022, want vanaf dan is reserveren voor iedereen mogelijk, uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van plaatsen op dat moment. Wel kunt u zich nu alvast aanmelden voor een plaats op de reservelijst. Dan heeft u namelijk weer voorrang op alle nieuwe aanmeldingen.

Demonstratie mediumschap, afgewisseld met live muziek

Medium Myrthe Bruinzeel legt contact met overleden dierbaren van enkele aanwezigen in het publiek (foto: Gaby Verheyen van ‘Tastbaar Verbeelden’).

Tijdens de twee themamiddagen zal medium Myrthe Bruinzeel (van Mediumpraktijk Spirit & Soul) eerst haar visie geven op wat er gebeurt als iemand overlijdt en daarna een live demonstratie mediumschap. Vervolgens is het aan u om te bepalen wat u denkt, of er nog ‘iets’ is na de dood of niet. Uiteraard is er, zowel tijdens de pauze als de borrel na afloop, volop gelegenheid om daarover met elkaar van gedachten te wisselen.

De middagen worden overigens sfeervol omlijst door live muziek, beide keren verzorgd door andere muzikanten. En uiteraard wordt u op de locatie hartelijk ontvangen met een gratis kop koffie of thee.

Wilt u gebruik maken van deze laatste kans om de themadag bij te wonen? Meld u dan nu aan!

Er zijn momenteel alleen nog enkel vrije plaatsen beschikbaar op zondag 17 april (Eerste Paasdag) bij De Avenue in Breda. Dus, zorg dat u er snel bij bent!

Meer informatie over de themamiddagen ‘Is er leven na de dood?’, de data, locaties én het reserveringsformulier vindt u hier.

Heeft u nog vragen, stel deze dan gerust door een mail te sturen aan info@tomvandijkuitvaarten.nl.

Wij hopen van harte ook u persoonlijk te mogen ontvangen tijdens de laatste twee themamiddagen.
Dus, graag tot dan!

Hartelijke groet,

Tom van Dijk
Rob van Tilburg

>> Klik hier en keer terug naar het nieuwsoverzicht.

Vind je dit een goed artikel?

Deel het op Facebook
Deel het op Twitter
Deel het op Linkdin
Deel het met E-mail
Laat een bericht achter